Obnoviť stránku

Panasonic HC-VX870EP-K čierna

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic HC-VX870EP-K čierna

Zachyťte svoje jedinečné momenty v rozlíšení 4K. Táto kamera je kombináciou jednoduchého ovládania a moderného spracovania. Vďaka technológii HDR budú vaše zábery veľmi ostré so sýtymi farbami, a to aj za zhoršených podmienok. S funkciou fotografovanie v 4K zachytíte ten pravý okamih. Umožňuje totiž prechádzať záznam snímok po snímke a vybrané si môžete uložiť vo formáte 8 Mpx fotografií. Širokouhlý objektív zaznamená väčšiu časť pozadia, takže sa vám objekty vojdú do rámčeka, aj keď fotíte z malej vzdialenosti.

Špičkové technológie

Základom pre kvalitné fotografie a záznamy je špeciálne vyvinutý objektív Leica Dicomar s 20x optickým zoomom. Vďaka BSI senzoru v kombinácii s výkonným procesorom Crystal Engine 4K sa stáva kamera garanciou tej najvyššej kvality. Navyše je vybavená päťosovou stabilizáciou (Hybrid OIS +), ktorá zaistí čistý nerozmazaný obraz za akýchkoľvek podmienok. Šikovná funkcia Level Shot rozpozná nesprávny náklon pri robení a automaticky záznam opraví. Pokiaľ je ale náklon žiadúci, možno funkciu nastaviť do troch režimov (silný, normálny a vypnutý).

Kľúčové vlastnosti

  • Natáčanie v rozlíšení 4K
  • 30.8mm širokouhlý objektív Leica Dicomar
  • HDR funkcie pre dokonale vyvážené video aj za zhoršených podmienok
  • 20x optický a 25x inteligentný zoom
  • WiFi a NFC pripojenie

Bezdrôtový prenos

Kamera má vstavanú WiFi, vďaka ktorej je možné využiť funkciu Twin Camera (dvojité snímanie obrazu). Jednoducho prepojíte váš telefón alebo tablet s kamerou a streamujte formou obrazu v obraze. Môžete tak zaobstarať naozaj unikátne zábery z rôznych uhlov. Všetko sa ovláda veľmi jednoducho na 3 "dotykovom displeji.

Parametre a špecifikácia

Kód:  OP260w9b
Produktové číslo:  HC-VX870EP-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06