Obnoviť stránku

Panasonic HC-V160EP-K čierna

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic HC-V160EP-K čierna

Kúpte si zreteľné a ostré video, ktoré si môžete vychutnať vo Full HD rozlíšení. Táto kamera ponúka veľmi jednoduché ovládanie a perfektné spracovanie. Je veľmi kompaktná, ľahká a bude vám vždy po ruke, bez toho, aby zaberala veľa miesta. So širokouhlým objektívom zaznamenáte väčšiu časť pozadia, takže sa vám objekty vojdú do rámčeka, aj keď fotíte z malej vzdialenosti.

Univerzálne vo všetkých smeroch

Základ pre kvalitné snímky a záznamy tvoria špeciálny objektív Panasonic s 38x optickým zoomom. Vďaka BSI senzoru, ktorý zaznamenáva za jasného aj zlého osvetlenia vynikajúce snímky, sa stáva kamera garanciou tej najvyššej kvality. Navyše je vybavená stabilizáciou, ktorá zaistí jasný a nerozmazaný obraz. Výkonné režimy iA / iA + (intelligent Auto) vyhodnocujú okolité prostredie a podľa toho vykonajú ideálne nastavenie pre najlepšie nadobudnutie snímok. Funkcia Creative Control umožňuje nastaviť rôzne efekty filtra a tým natáčať zaujímavé videozáznamy zodpovedajúce konkrétnej situácii.

Kľúčové vlastnosti

  • 32,3mm širokouhlý objektív Panasonic
  • Funkcia iA / iA +
  • 38x optický a 77x inteligentný zoom
  • Stabilizácia obrazu

Parametre a špecifikácia

Kód:  OP260t2b
Produktové číslo:  HC-V160EP-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12