Obnoviť stránku

Panasonic EW1511

4,7 45 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
75,90 €

Panasonic EW1511

Elektrická ústna sprcha Panasonic EW1511 sa precíznym spôsobom postará o vašu ústnu dutinu. Pomocou trysky s ultrazvukovou technológiou zbaví ústnu dutinu baktérií, ktoré spôsobujú paradentózu. Sprcha Panasonic EW1511 odstráni tiež zvyšky potravín zachytených medzi zubami a vypláchne povlak na povrchu zubov. Jemne stimuluje ďasná, a to približne 1 600 pulzmi za minútu. Šokové vlny, ktoré sú vytvárané pri praskaní bublín, pritom ešte zvyšujú účinnosť čistenia. Táto technológia pomáha eliminovať zvyšky potravín na zuboch a medzi nimi. Elektrická ústna sprcha Panasonic EW1511 výrazne prispeje k zdraviu vašej ústnej dutiny.

Kľúčové vlastnosti elektrickej ústnej sprchy Panasonic EW1511


    • Ústna sprcha pre dokonalú starostlivosť o ústnu dutinu
    • Špeciálna ultrazvuková technológia
    • Ústnu dutinu bezpečne zbavuje baktérií
    • 5 úrovní intenzity čistenia
    • Odstraňuje zvyšky potravín zachytených medzi zubami
    • Vyplachuje plak na povrchu zuba
    • Panasonic EW1511 jemne stimuluje ďasná
    • Šokové vlny elektrickej ústnej sprchy Panasonic EW1511 zvyšujúce účinnosť čistenia
    • Ergonomický tvar pre komfortné používanie
    • Integrovaná nádržka na vodu s objemom 200 ml

    Vodná tryska na odstránenie plaku

    Elektrická ústna sprcha Panasonic EW1511 sa postará o dokonalé vyčistenie ústnej dutiny. Pomocou výkonnej vodnej trysky bezpečne odstráni plávajúci plak v ďasnových vreckách, a tiež všetok povlak na povrchu zubov.

    Ultrazvuková technológia

    Elektrická ústna sprcha Panasonic EW1511 disponuje špičkovou ultrazvukovou technológiou, ktorá zaistí precízne odstránenie zvyškov potravín z medzizubných priestorov. Vďaka tomu odstránite aj baktérie v medzizubných vreckách, do ktorých sa s bežnou kefkou nedostanete.

    Dokonalá starostlivosť o zdravie ďasien

    Elektrickú ústnu sprchu Panasonic EW1511 možno použiť aj na stimuláciu ďasienPri nastavení tlaku vody na hodnotu 5, stimuluje vodná tryska ďasná asi 1 600 pulzmi za minútu. O zásobu vody sa stará integrovaná nádržka s objemom 200 ml.

    Vysoká vodoodolnosť ústnej sprchy Panasonic EW1511

    Elektrická ústna sprcha Panasonic EW1511 je vodoodolná, vďaka technológii IPX7Môžete ju preto bez problémov umývať pod prúdom tečúcej vody. Komfortné používanie ústnej sprchy Panasonic EW1511 zaisťuje jej ergonomický tvar.

    5 úrovní čistenia

    Elektrická ústna sprcha Panasonic EW1511 je vybavená 5 úrovňami intenzity čistenia, ktoré môžete voliť presne podľa vašej potreby. Prevádzka ústnej sprchy je zaistená nabíjacím akumulátorom.


    Parametre a špecifikácia

    Vlastnosti

    Objem nádržky 200 ml (0,2 l)
    Vlastnosti Režimy čistenia, Displej
    Počet programov 5
    Kód:  PANES511
    Záruka: 24 mesiacov
    Produktové číslo:  EW1511W503
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB09