Obnoviť stránku

Panasonic EW-DJ4B

Garancia najlepšej ceny
79,90 €

Panasonic EW-DJ4B

Cestovná elektrická ústna sprcha Panasonic EW-DJ4B s ultrazvukovou technológiou

Starajte sa o svoju ústnu dutiny a postarajte sa o to, aby bola čistá a zdravá. Kompaktná elektrická ústna sprcha Panasonic EW-DJ4B vám pomôže v čistení komplikovaných priestorov. Cieleným prúdom vody sa totiž dostanete aj do ťažko prístupných miest, z ktorých vyplavíte zvyšky jedla a baktérie. Čistením budete tiež stimulovať svoje ďasná. Pri ústnej sprche Panasonic EW-DJ4B si môžete vybrať z dvoch úrovní intenzity, pričom maximálny tlak vody dosahuje 6,47 bar. Súčasťou balenia je cestovné puzdro na pohodlné prenášanie ústnej sprchy.

  • Elektrická ústna sprcha vhodná na čistenie medzizubných priestorov, koruniek aj strojčeka
  • Kompaktné rozmery vhodné na cestovanie
  • Nádržka s kapacitou na 150 ml vody umožní až 40 sekúnd nepretržitého používania
  • Výber zo štyroch stupňov intenzity
  • Maximálny tlak vody dosahuje až 6,47 bar
  • Nabíjacia batéria zvládne až 10 minút prevádzky pri najvyššej intenzite
  • Hlavná jednotka je vodoodolná podľa triedy IPX7
  • Odnímateľné časti (nádržka a kryt) je možné umývať v umývačke riadu
  • 1 dýza súčasťou balenia

Ústnu sprchu si ľahko vezmete kamkoľvek so sebou

Ak si zakladáte na starostlivej ústnej hygiene a chcete mať všetky potrebné nástroje neustále so sebou, oceníte, že ústna sprcha Panasonic EW-DJ4B má kompaktné rozmery. Hlavnú jednotku je možné navyše ľahko zasunúť do nádržky, vďaka čomu dosahuje výška elektrickej ústnej sprchy iba 15,4 cm.

Pohodlné používanie elektrickej ústnej sprchy

Panasonic EW-DJ4B bola navrhnutá tak, aby sa vám dobre používala. Telo hlavnej jednotky má taký tvar, že bezpečne sadne priamo do dlane, čo vám uľahčí manipuláciu s ňou. Otáčaním trysky si zmeníte uhol a smer prúdu vody bez nutnosti meniť uchopenie. Na elektrickej ústnej sprche si ľahko vyberiete zo štyroch úrovní tlaku vody. Posledné zvolené nastavenie sa uloží do pamäte zariadenia a bude automaticky aplikované pri budúcom používaní ústnej sprchy Panasonic.

Panasonic EW-DJ4B odstraňuje zvyšky jedla na všetkých miestach

Používaním ústnej sprchy sa dostanete aj do ťažko prístupných priestorov ústnej dutiny a pomocou cieleného prúdu vody odstránite zvyšky jedla. Vodná tryska s ultrazvukovou technológiou spoľahlivo odstraňuje baktérie v parodontných vačkoch. Panasonic EW-DJ4B je vhodná pre všetkých a pomáha pohodlne čistiť aj ťažko čistiteľné miesta, ako sú strojčeky, protézy aj mostíky.

Zásobník na vodu poskytne až 40 sekúnd používania

Nádržka na vodu má kapacitu na 150 ml, vďaka čomu môžete ústnu sprchu používať až 40 sekúnd s nastavením tlaku vody na úrovni 4.

Zabudovaná batéria sa úplne nabije za 1 hodinu

Panasonic EW-DJ4B vydrží na úplné nabitie fungovať až 10 minút s nastavením tlaku vody na úrovni 4. Akumulátor elektrickej ústnej sprchy zase nabijete cez Micro USB rozhranie. Nabíjanie zaberie približne 1 hodinu.

Odnímateľné časti ústnej sprchy je možné umývať v umývačke riadu

Hlavná jednotka ústnej sprchy Panasonic EW-DJ4B je vodoodolná podľa triedy IPX7, takže ju môžete bez obáv opláchnuť vodou. Spodný kryt nádržky, v ktorom sa obvykle hromadia nečistoty, môžete ľahko vybrať. Nádržka aj kryt sa potom dajú jednoducho vložiť do umývačky riadu a umyť úplne bez námahy.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Cestovné

Vlastnosti

Objem nádržky 150 ml (0,15 l)
Vlastnosti Regulácia intenzity prúdu vody
Stupne intenzity 4
Vhodné na Korunky, Strojček na zuby

Napájanie

Doba nabíjania 1 s

Balenie

Súčasti balenia Cestovné puzdro, Nabíjací kábel

Rozmery a hmotnosť

Výška 30,9 cm
Hĺbka 5,7 cm
Hmotnosť 240 000 g
Kód:  PNSus92
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EW-DJ4B-W503
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19