Obnoviť stránku

Panasonic ES-SL41-S503

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-SL41-S503

Nevyhnutný pomocník do kúpeľne pre moderného muža – hoľte sa pohodlne, jednoducho a bez podráždenia kože – hoľte sa vo veľkom štýle!
Pánsky umývateľný holiaci strojček Panasonic ES-SL41-S503 v novom dizajne Milano a strieborno-modrej farbe vám poskytne rýchle a pohodlné holenie nasucho aj namokro (Wet/DRY) pomocou troch nezávislých plávajúcich hláv. Strojček je vybavený motorom s 7600 otáčkach za minútu a funguje len na bezšnúrovú prevádzku. Ďalšími vychytávkami sú napríklad zaoblená planžeta alebo výsuvný zastrihávač – to všetko sú detaily, ktoré maximálne zefektívnia vaše holenie.
Pre vaše najväčšie pohodlie je strojček vybavený najostrejším Nanočepeľom s uhlom 30°. Zároveň s ergonomickým Pro-Curve tvarom zaistí dokonale hladké oholenie na horšie prístupných miestach v oblasti krku. Strojček je 100 % vodotesný, preto bez obáv vydrží aj pod sprchou. Neváhajte a kúpte si holiaci strojček Panasonic ES-SL41-S503 az holenie sa stane vzrušujúci zážitok, na ktorý sa budete vždy tešiť!

Doba Nabíjanie:

8 h

Doba prevádzky:

21 min

Obsah balenia:

Holiaci strojček

Nabíjací stojan

Štetec na čistenie strojčeka

Kryt na holiacu hlavu

Manuál

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 21 min
Doba nabíjania 8 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Strieborná
Kód:  EAV2334h
Produktové číslo:  ES-SL41-S503
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02