Obnoviť stránku

Panasonic ES-LV9Q-S803

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-LV9Q-S803

Bezdrôtový holiaci strojček s flexibilnou hlavou

Holiaci strojček s 5 čepieľkami a flexibilnou hlavou Multi-Flex 5D

Bezdrôtový holiaci strojček Panasonic ES-LV9Q vďaka flexibilnej hlave Multi-flex 5D a japonskej technológii piatich čepieľok zaistí dokonale hladké oholenie aj na zle dostupných miestach. Pre maximálny komfort je strojček vybavený snímačom typu fúzov, ultrarýchlym lineárnym motorčekom a vodoodolnou konštrukciou, ktoré umožnia pohodlné holenie za mokra. O napájanie sa stará Li-ion akumulátor s výdržou 45 minút a jeho dobíjanie zaberie necelú 1 hodinu. O stave kapacity batérie vás informuje prehľadný multi-LED displej na tele strojčeka.


5D flexibilná hlava

5D flexibilná hlava

Inovatívny mechanizmus uchytenia hlavy zlepšuje jej pohyb, vďaka čomu holiaca hlava presnejšie kopíruje kontúry tváre. Užší kontakt s pokožkou sa postará o hladšie a šetrnejšie oholenie. K dispozícii je tiež výklopný zastrihávač pre rýchlu úpravu fúzov.

Systém 5 čepieľok

Holiaci systém s 5 čepieľkami

Čepieľky v tvare hrebeňa najskôr oholia dlhšie fúzy. Rýchla zdvíhacia planžeta s hranou v tvare obráteného kužeľa zachytí a zastrihne aj fúzy pod bradou a dokončovacia planžeta následne odstráni aj tie najtuhšie fúzy. Jazdec Smooth Slider umožní rotáciu holiacej hlavy a jej plynulý pohyb po pokožke.

Vnútorné čepieľky so sklonom 30°

Vnútorné čepieľky so sklonom 30°

Vnútorné čepieľky sú vybavené rezacími hranami so sklonom 30°, ktoré sa postarajú o neuveriteľne hladké oholenie. Kruhovité vonkajšie planžety jednotne priliehajú k pokožke dokonca aj pod bradou a zaručujú dokonalé oholenie celého povrchu.

Ultra rýchly lineárny motorček

Ultra jemné oholenie

Holiaci strojček je poháňaný ultrarýchlym lineárnym motorčekom so 14 000 cyklami za minútu. Vďaka vysokému výkonu je zaručené hladké a čisté oholenie aj tých najodolnejších fúzov.

Japonská technológia výroby čepieľok

Inšpirácia v japonskej zručnosti

Panasonic sa pri vývoji nových čepieľok inšpiroval japonskými znalosťami výroby ostrých a pevných mečov. S využitím modernej technológie boli vyvinuté vysoko kvalitné nože, ktoré vynikajú špičkovou odolnosťou, presnosťou a ostrosťou.

Snímač holenia

Snímač holenia

Špeciálny snímač rozpozná hustotu fúzov a následne prispôsobí výkon strojčeka. V prípade hustejších fúzov zvýši rotáciu motora a zrýchli pohyb, aby nedošlo k strate výkonu. Ak narazí na riedke fúzy, automaticky výkon zníži, aby nedošlo k poraneniu pokožky.

Umývateľné telo

Umývateľná konštrukcia

Umývateľné prevedenie strojčeka umožní jeho ľahké čistenie pod tečúcou vodou. Vďaka vodoodolnej konštrukcii si tiež môžete vychutnať pohodlie mokrého holenia s použitím peny alebo gélu pre hodvábne hladké oholenie.

Čistiaca stanica

Automatická čistiaca stanica

Čistiaca stanica holiaci strojček dôkladne očistí od odstrižkov fúzov a kožného mazu, ktoré nemožno jednoducho odstrániť vodou. Strojček tak vždy bude hygienicky čistý a brity zostanú dlhšie ostré.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 45 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Digitálny displej, Rýchle nabíjanie
Dĺžka strihu 0 mm

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Kód:  PANHO990
Produktové číslo:  ES-LV9Q-S803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01