Obnoviť stránku

Panasonic ES-LV95-S803

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-LV95-S803

Nevyhnutný pomocník do kúpeľne pre moderného muža - holte sa pohodlne, ľahko a bez podráždenia koža - holte sa vo veľkom štýle!
Revolučný umývateľný holiaci strojček Panasonic ES-LV95-S803 vám poskytne rýchle a pohodlné holenie nasucho aj namokro (Wet/DRY). Holiaci strojček disponuje piatich nezávislými plávajúcimi hlavami, Maximálne flegibilní viacsmernou plávajúce hlavou, holiacim senzorom a ďalšími luxusnými vymoženosťami. Strojček má zabudovaný LED indikátor stavu batérie a doby holenie, Takže budete mať vždy prehľad o tom, kedy je potrebné strojček nabiť.
Strojček obsahuje lineárny motor s 14 000 otáčkami za minútu a funguje len na bezsieťová prevádzku. Ďalšími vychytávkami sú napríklad zaoblená planžeta, výklopný zastrihávač alebo automatická čistiaca jednotka - to všetko sú detaily, ktoré maximálne zefektívni vaše holenie.
Pre vaše najväčšie pohodlie je strojček vybavený najostrejším Nanočepele s uhlom 30 °. Zároveň s ergonomickým Pro-Curve tvarom zaistí dokonale hladké oholenie na horšie prístupných miestach v oblasti krku. V neposlednom rade má strojček funkciu snímače hustoty fúzov - V závislosti na nej upravuje pohyby britu, čím je šetrný k vašej pokožke a menej jej tak podráždi.
Strojček je 100% vodotesný, Preto sa nemusíte báť, keď sa v kúpeľni namočí.
Neváhajte a kúpte si holiaci strojček Panasonic ES-LV95-S803 az holenie sa stane vzrušujúci zážitok, na ktorý sa budete vždy tešiť!
Parametre a špecifikácie:
Napájanie:akumulátorové
Doba nabíjania:
60 min
Doba prevádzky:45 min
Farba:
čierna

Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Batériové
Doba chodu 44,12 min
Doba nabíjania 0,98 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAV2334e
Produktové číslo:  ES-LV95-S803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03