Obnoviť stránku

Panasonic ES-LV6N-S803

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-LV6N-S803

Holiaci strojček s flexibilnou 3D hlavicou

Holiaci strojček s 5 čepieľkami a flexibilnou hlavicou Multi-Flex 3D

Bezdrôtový holiaci strojček Panasonic ES-LV6N je vybavený flexibilnou 3D holiacou hlavicou s piatimi precíznymi čepieľkami z japonskej ocele a senzorom hustoty fúzov. Vďaka mäkkým vodiacim valčekom, ktoré sa dokonale prispôsobia kontúram tváre, zaistí dôkladné a hladké oholenie bez podráždenia pokožky nasucho aj namokro. Pre bezpečné prenášanie je súčasťou balenia prvotriedne kovové puzdro.


Holiaca hlavica Multi-Flex 3D

Holiaca hlavica Multi-Flex 3D

Vysoko flexibilná hlavica strojčeka sa dokonale prispôsobí kontúram tváre. Pohybuje sa v šiestich smeroch a počas holenia nevytvára zbytočný tlak, takže výsledkom je dôkladné a jemné oholenie bez podráždenia pokožky.

Čepieľky so sklonom 30°

Čepieľky so sklonom 30°

Vysoko kvalitné čepieľky s nano povrchovou úpravounabrúsené v extrémne ostrom uhle 30°. Vďaka tomu dôkladne, precízne a jemne oholí aj tie najhustejšie fúzy, nedráždi toľko pokožku a zaistí rovnomernejší rast fúzov.

Výkonný lineárny motorček

Výkonný lineárny motorček

Výkonný motorček so 14 tisíckami vibráciami za minútu funguje vždy na 100 %, aj keď je batéria strojčeka takmer vybitá. Vďaka frekvencii 70 000 odstrihnutí za minútu sú zaistené optimálne výsledky aj pri holení veľmi hustých fúzov.

5-čepieľkový rezný systém

5-čepieľkový rezný systém

Tri planžety rýchlo a dôkladne zachytia a odstrihnú fúzy či chĺpky rastúce rôznymi smermi. Integrálna čepeľ si poradí s dlhými fúzmi, vysoko kontaktná planžeta zatočí s drobnejšími fúzmi a presná základná planžeta odstrihne posledný odolávajúci porast.

Suché a mokré holenie

Holenie nasucho aj namokro

Holiaci strojček Panasonic LV6N je 100 % vodoodolný. Môžete si vybrať, či dáte prednosť praktickému a rýchlemu oholeniu nasucho, alebo uvoľňujúcemu oholeniu namokro s holiacou penou či gélom. Po holení strojček ľahko umyjete pod tečúcou vodou.

Senzor hustoty fúzov

Senzor hustoty fúzov

Strojček je vybavený senzorom hustoty fúzov, ktorý rozpozná, hustotu porastu a podľa toho ihneď upraví rýchlosť vibrácií čepelí. Zvýši výkon pri holení hustých fúzov a zníži výkon pri prechode na už oholené miesta, čím znižuje podráždenie pokožky.

Čepele z japonskej ocele

Inšpirácia v japonskej zručnosti

Panasonic sa pri vývoji nových čepelí inšpiroval japonskými znalosťami výroby ostrých a pevných samurajských mečov. S využitím modernej technológie boli vyvinuté extrémne ostré a nezničiteľné japonské čepele z preslávenej nehrdzavejúcej ocele Yasuko Hagane.

Bezdrôtová prevádzka

Bezdrôtová prevádzka

Li-Ion batéria dodá strojčeku energiu na 45 minút prevádzky. Jej nabíjanie nezaberie viac ako 1 hodinu a k dispozícii je aj funkcia rýchleho 5-minútového dobitia na jedno dôkladné oholenie. Pre dokonalý prehľad o stave batérie je strojček vybavený 10-fázovým LED indikátorom.


Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 45 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Digitálny displej, Rýchle nabíjanie

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Strieborná

Typ

Využitie Fúzy
Typ zastrihávača Bežné použitie

Určenie

Určenie Pre mužov
Kód:  PANES803
Produktové číslo:  ES-LV6N-S803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19