Obnoviť stránku

Panasonic ES-LV67-A803

5,0 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-LV67-A803

Ponáhľate ráno do práce? S modernými technológiami holiaceho strojčeka Panasonic s krížovým strihaním bude hladké oholenie záležitosťou chvíľky. Kvalitne spracovaný holiaci strojček v modrej farbe s výkonným lineárnym motorčekom dosiahne rýchlosť až 70 000 strihov za minútu Perfektné prispôsobenie líniám tváre a krku zabezpečí výkyvná hlava Multi-flex 16D so špeciálnym senzorom na zisťovanie hustoty fúzov. Okrem pokrokových technológií tento planžetový holiaci strojček ponúka aj rýchle nabíjanie, výklopný zastrihávač a možnosť holenia na sucho aj na mokro – Wet & Dry. Možno ho jednoducho umyť pod tečúcou vodou.

Panasonic ES-LV67-A803 a jeho hlavné vlastnosti

  • Vysoko výkonný lineárny motorček pracuje so 14 000 cyklami za minútu
  • Zvládne až 70 000 strihov za minútu
  • Špeciálny japonský senzor sníma hustotu fúzov na hladké oholenie
  • Naklápacia hlava Multi-flex 16D s výklopným zastrihávačom
  • Má 5 vonkajších oblúkových čepieľok
  • Holenie je možné na sucho aj na mokro – Wet & Dry

Špeciálne funkcie na dokonale hladké oholenie

Multifunkčná hlava Multi-flex 16D sa pýši piatimi oblúkovými čepieľkami. Uprostred sa nachádza 1 rýchla strihacia lišta, ktorá svojím hrebeňom zachytí a kvalitne zostrihne dlhšie fúzy. 2 rýchle zdvíhacie planžety vedľa nej nadvihnú a odstrihnú fúzy ležiace. Dlhšie fúzy na bokoch odstrihnú 2 začisťovacie planžety. Holiacemu strojčeku Panasonic neuniknú fúzy žiadneho typu zásluhou oblúkových čepelí v kombinácii s veľmi ostrými vnútornými čepeľami so sklonom 30° a nano úpravou povrchu. Zaistí tak efektívne a dokonale hladké oholenie aj blízko pri korienkoch. Ďalšiu prednosť planžetového holiaceho strojčeka Panasonic ponúka precízny japonský senzor. Sníma v reálnom čase fúzy 220× za sekundu a 14 × za sekundu upravuje aktuálny výkon motorčeka. Dotvára tak presný výsledok oholenia a zároveň nezaťaží vašu pokožku.

Pohodlné holenie so strojčekom Panasonic

Holiaci strojček Panasonic sa vďaka svojmu ergonomickému tvaru, pogumovanej zadnej a bočnej ploche, opierke palca priamo pod holiacou hlavicou dobre drží a nevykĺzne pri holení. Dobíja sa iba 60 minút pri univerzálnom rozsahu napätia 100 – 240 V, čo oceníte najmä pri cestovaní. Holiaci strojček na fúzy vydrží v prevádzke bez straty výkonu až 50 minút. Na prehľadnom LED displeji vždy uvidíte stav batérie.

Obsah balenia:
Holiaci strojček Panasonic ES-LV67-A803, ochranný kryt, cestovné puzdro, sieťový adaptér, čistiaca kefka, olej, prevádzkové pokyny.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky
Využitie Tvár

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 50 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED, Rýchle nabíjanie

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Modrá
Kód:  PANHS050
Produktové číslo:  ES-LV67-A803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18