Obnoviť stránku

Panasonic ES-LT6N-S803

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-LT6N-S803

Panasonic ES-LT6N-S803

Holiaci strojček s 3 čepieľkami a flexibilnou hlavou Multi-Flex 3D Head

Holiaci strojček Panasonic ES-LT6N sa vďaka flexibilnej 3D hlave a výkonnému systému s 3 čepieľkami postará o hodvábne hladké oholenie aj tých najtvrdších fúzov bez podráždenia pokožky. Vďaka vodoodolnému prevedeniu umožňuje oholenie ako nasucho, tak aj s použitím holiacej peny či gélu. Pre maximálny komfort je strojček vybavený výklopným zastrihovačom, automatickou detekciou hustoty fúzov a bezdrôtovou prevádzkou na batériu.


Holiaca hlava Multi-Flex 3D

Flexibilná hlava

Flexibilná hlava Multi-Flex 3D sa postará o oveľa jemnejšie oholenie, ktoré presnejšie kopíruje kontúry tváre, takže hlava strojčeka je v tesnom kontakte s pokožkou aj pri vyvinutí menšieho tlaku.

3-čepieľkový rezný systém

3-čepieľkový rezný systém

Systém s tromi čepieľkami zaistí dôkladne oholenie všetkých typov fúzov. Precízne vnútorné čepieľky leštené nanotechnológiou disponujú rezacími hranami s uhlom 30°. Výsledkom je čisté a neuveriteľne hladké oholenie aj tých najtvrdšie fúzov.

Japanese Blade Technology

Inšpirácia v japonskej zručnosti

Panasonic sa pri vývoji nových čepieľok inšpiroval japonskými znalosťami výroby ostrých a pevných mečov. Za pomoci modernej technológie boli vyvinuté vysoko kvalitné nože, ktoré vynikajú špičkovú odolnosťou, presnosťou a ostrosťou.

Snímač holenia

Snímač holenia

Špeciálny snímač priebežne zisťuje rozdiely v hustote fúzov a reguluje výkon strojčeka pre zaistenie efektívnejšieho holenia v miestach s hustým porastom či naopak v častiach, kde sú fúzy riedke. Vďaka tomu dochádza k minimálnemu podráždeniu pokožky.

Detekcia hustoty fúzov

Detekcia hustoty fúzov

V prípade detekcie hustých fúzov strojček zvýši rotáciu motora, vďaka čomu nedôjde k strate výkonu a bez problému oholí aj tvrdšie fúzy s hustým porastom. Ak sú detekované riedke fúzy, výkon sa naopak zníži, aby nedošlo k podráždeniu pokožky.

Lineárny motor Panasonic

Rýchly a výkonný

Holiaci stojček ES-LT6N-S803 je vybavený lineárnym motorom Panasonic s 13 000 cyklami za minútu, vďaka čomu mu neodolá žiaden fúz, a to aj pri holení veľmi hustého porastu. Vždy je zaručené dôkladné oholenie s dokonalou hladkosťou.

Prvotriedny kovový dizajn

Prvotriedny kovový dizajn

Vďaka použitiu vysoko kvalitných materiálov je garantovaná vysoká odolnosť a dlhá životnosť strojčeka. Hladké a pevné telo strojčeka s vynikajúcou ergonómiou vám prirodzene sadne do dlane a umožní tak jeho jednoduché a pohodlné používanie.

Praktická nabíjačka

Praktická nabíjačka

Pre nabíjanie stačí strojček umiestniť do stojanovej nabíjačky, ktorá vďaka kompaktným rozmerom nezaberie miesto pri umývadle. 5-fázový LED indikátor navyše zobrazuje kapacitu batérie počas nabíjania, ktoré nezaberie viac ako 1 hodinu.

Vodoodolné telo

Vodoodolné telo

Vodoodolná konštrukcia holiaceho strojčeka umožní jeho ľahké čistenie pod tečúcou vodou. Okrem suchého holenia je možné vďaka technológii Wet&Dry použiť aj holiacu penu či gél pre hodvábne hladké oholenie.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Strieborná
Kód:  EAV2334n
Produktové číslo:  ES-LT6N-S803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09