Obnoviť stránku

Panasonic ES-LL21-K503SH

4,7 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-LL21-K503SH


Panasonic ES-LL21-K503SH

Holiaci strojček Panasonic disponuje tromi čepieľkami a silným lineárnym motorčekom, ktorý vás perfektne oholí a zároveň je šetrný k pokožke. Holiaci strojček oplýva výklopným zastrihávačom, ktorý je tiež poháňaný lineárnym motorčekom. Zastrihávač sa pýši ostrými čepeľami na úpravu kotliet a ďalších oblastí.




Vždy hladké oholenie

Tri vždy ostré čepele z nehrdzavejúcej ocele a lineárny motorček sa postarajú o hladké a prvotriedne oholenie, ktoré nijako nedráždi pokožku. Panasonic ES-LL21-K503SH disponuje multiflexibilnými oblúkovými čepeľami a plávajúcou hlavou takže si bez problémov oholíte aj miesta, kde býva problém zachytiť drobné fúzy – napríklad na lícach a pod bradou.



Ostrý a hladký povrch



Rýchly a silný lineárny motorček

Panasonic ES-LL21-K503SH sa môže pochváliť silným a rýchlym lineárnym motorčekom, ktorý bol špeciálne navrhnutý pre holiace strojčeky. Holiacemu strojčeku s týmto motorčekom nebude robiť problém ani hustá brada. Panasonic ES-LL21-K503SH holí hladko a plynulo pri rýchlosti 13 000 cyklov za minútu.



Panasonic ES-LL21-K503SH so snímačom holenia

Holiaci strojček Panasonic má automatický snímač holenia, ktorý sám rozpozná hustotu fúzov a upraví svoj výkon na optimálnu úroveň. Správne nastavený výkon vám zaistí prvotriedne oholenie a znižuje záťaž na pokožku.

Husté fúzy: Rýchlosť rotácie motora sa zvyšuje, aby nedošlo k strate výkonu. 

Riedke fúzy: Výkon motora sa znižuje, aby nedošlo k poraneniu pokožky.



Skvelá oblúková čepieľka

Vonkajšie kruhové planžety presne kopírujú obrysy tváre a tak si môžete byť istí, že vytúžený výsledok dosiahnete s maximálnym pohodlím. Planžety jednotne priľnú k pokožke, a to dokonca aj pod bradou, kde zaistia dokonalé oholenie.



Perfektná úprava namokro i nasucho

S holiacim strojčekom Panasonic ES-LL21-K503SH sa môžete rýchlo oholiť nasucho alebo použiť penu či gél na dosiahnutie hodvábne hladkého oholenia. Na zaistenie jednoduchej údržby je holiaci strojček vodoodolný, takže ho môžete ľahko opláchnuť pod tečúcou vodou. Holiaci strojček sa pýši prvotriednou ergonómiou, s ktorou bude holenie hračka. Na holiacom strojčeku sa nachádza LED ukazovateľ stavu nabitia batérie so zostávajúcou kapacitou batérie. Kvalitná Li-Ion batéria vám umožní 50 minút nepretržitej prevádzky, pričom nabitie do plného stavu vám zaberie 60 minút.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky

Využitie

Využitie Tvár

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus Planžetový

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Doba chodu 50 min
Doba nabíjania 1 h

Funkcie a vlastnosti

Funkcie Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Digitálny displej
Dĺžka strihu 1 mm

Vhodné na

Vhodné na Mokré holenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  PANES503
Produktové číslo:  ES-LL21-K503SH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03