Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Panasonic ES-EL8C-G503

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-EL8C-G503

Hľadáte skvelého parťáka na epiláciu nôh, intímnych partií a vlastne celého tela? Potom je epilátor Panasonic ES-EL8C-G503 pre vás ako stvorený. Na prvý pohľad zaujme svojím elegantným vyhotovením v slušivej fialovej farbe. K dispozícii máte 6 praktických nadstavcov, pomocou ktorých bude epilácia úplná hračka. Prístroj je vodoodolný, takže ho môžete využiť na mokré či suché použitie. Po aplikácii stačí epilátor Panasonic ES-EL8C-G503 jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou. Na epilátore Panasonic si možno nastaviť 3 režimy epilácie. Vďaka špeciálnej, o 30 % širšej hlavici a dvojitému kotúčiku so 60 pinzetami, efektívne odstraňuje všetky chĺpky. Flexibilná hlavica sa prispôsobí vašej pokožke, vďaka čomu je aplikácia rýchla a účinná. V balení nájdete čistiaci štetec, hlavice, nadstavce a praktické cestovné puzdro.

Kľúčové vlastnosti epilátora Panasonic ES-EL8C-G503

  • Prístroj zanechá po aplikácii hebkú pokožku
  • Epilátor Panasonic vhodný na na nohy a intímne partie
  • Epilátor PanasonicES-EL8C-G503 s kvalitným LED osvetlením
  • Pri plnom nabití vám sľúbi výdrž až 30 minút
  • K dispozícii máte 6 rôznych nadstavcov
  • Dva rady kotúčov s 60 pinzetami pre perfektné výsledky
  • Sonická kefa s 3 100 vibráciami za minútu
  • Možnosť nastavenia 3 rýchlostí
  • Šírka hlavice epilátora Panasonic ES-EL8C-G503 činí 32,4 mm
  • Epilácia je rýchlejšia, príjemnejšia a efektívnejšia
  • Epilátor odstráni chĺpky pri samom korienku
  • Flexibilná hlavica sa prispôsobí vašej pokožke
  • Vodotesný epilátor s ľahkou údržbou

Hebká pokožka po aplikácii epilátora Panasonic ES-EL8C-G503

Epilátor Panasonic ES-EL8C-G503 je vhodný na suché aj mokré použitie. Vďaka špeciálnej, o 30 % širšej hlavici a dvojitému kotúčiku so 60 pinzetami, efektívne odstraňuje všetky chĺpky. Pokožka zostane po aplikácii hebká a jemná. K ruke vám bude 6 rôznych nadstavcov zaisťujúcich široké možnosti použitia.

Dva rady kotúčov so 60 pinzetami pre perfektné výsledky

Epilátor Panasonic ES-EL8C-G503 má 2 rady kotúčov, ktoré ponímajú 60 pinziet, vďaka čomu bude vaša pokožka starostlivo a účinne zbavená všetkých chĺpkov. Princíp dvojitých kotúčov spočíva v tom, že ak jeden rad nezachytí niektoré chĺpky, druhý rad ich celkom určite odstráni.

Hlavica epilátora Panasonic ES-EL8C-G503 so šírkou 32,4 mm

Šírka hlavice epilátora Panasonic ES-EL8C-G503 činí 32,4 mm, takže perfektne pokryje o 30 % širšiu oblasť pokožky (v porovnaní s bežným radom ED). Epilácia je tak rýchlejšia, príjemnejšia a efektívnejšia.

Panasonic ES-EL8C-G503 odstráni chĺpky pri samom korienku

Epilátor Panasonic ES-EL8C-G503 si perfektne poradí aj s tými najkratšími chĺpkami, pretože ich odstraňuje pri samom korienku. Presne toto je výhoda epilátora Panasonic ES-EL8C-G503, oproti aplikácii voskom.

Flexibilná hlavica sa prispôsobí vašej pokožke

Perfektnú a pohodlnú aplikáciu s epilátorom Panasonic ES-EL8C-G503 zaisťuje pohyblivá hlavica s náklonom až 90°. Dokonale sa tak prispôsobí vašej pokožke aj ťažko prístupným miestam.

Vynikajúca starostlivosť pomocou sonickej kefy

V balení epilátora Panasonic ES-EL8C-G503 nájdete aj praktický nadstavec na rýchlu starostlivosť o pokožku s pomocou peny. Vďaka pravidelnému používaniu môžete zmierniť zarastanie chĺpkov. Sonická kefa vás poteší rýchlosťou približne 3 100 vibrácií za minútu. Vďaka tomu docielite krásne hladkej a jemnej pokožky. Sonickú kefku je lepšie používať pred epiláciou.

Epilátor Panasonic ES-EL8C-G503 s kvalitným LED osvetlením

Kvalitné LED osvetlenie epilátora Panasonic ES-EL8C-G503 zaistí pohodlnú aplikáciu aj v ťažko prístupných miestech. Vždy tak uvidíte a odstránite každý chĺpok.

Epilátor Panasonic ES-EL8C-G503 s možnosťou nastavenia 3 rýchlostí

Na epilátore Panasonic ES-EL8C-G503 si môžete nastaviť 3 rýchlosti, ktoré vám pomôžu zaistiť pohodlnú aplikáciu. Vybrať si môžete z jemného, normálneho či intenzívneho režimu. Vyberajte však podľa časti tela tak, aby vám to bolo čo najviac príjemné.

Pohodlná bezdrôtová prevádzka

Príjemným benefitom epilátora Panasonic ES-EL8C-G503 je bezpochyby bezdrôtová prevádzka. Pri plnom nabití vám zaistí výdrž až 30 minút. Nabíjanie trvá cca 1 hodinu.

Vodotesný epilátor Panasonic ES-EL8C-G503

Epilátor Panasonic ES-EL8C-G503 je skvelý pri používaní priamo v kúpeľni. Môžete si naň naniesť napríklad vašu obľúbenú holiacu penu. Docielite tak ešte lepšieho výsledku. Prístroj je plne vodotesný, takže sa nemusíte ničoho obávať. Omývať ho môžete tiež pod tečúcou vodou. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zaistí pohodlnú manipuláciu.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Určenie

Využitie Nohy, Intímne partie, Telo

Využitie

Využitie Nohy, Intímne partie, Telo

Typ

Typ Klasický

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie Epilácia namokro, Kefky na čistenie tváre, Umývateľná hlavica, Výkyvná hlavica, Osvetlenie
Počet hlavíc 1
Obsah balenia Štetček na čistenie, Zastrihávací nadstavec, Holiaca hlavica, Napájací adaptér

Vlastnosti

Počet rýchlostí 3

Napájanie

Napájanie Akumulátor

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  PANEP009
Produktové číslo:  ES-EL8C-G503
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11