Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Panasonic ES-EL8A

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-EL8A

Epilátor s flexibilnou výklopnou hlavou

Hladšia pokožka s každým zastrihnutím

Epilátor Panasonic ES-EL8A 7 v 1 je vybavený 90° výkyvnou hlavou, ktorá sa prispôsobí všetkým kontúram vášho tela a postará sa o ich dôkladnú epiláciu. Dvojitý kotúčik so 60 pinzetami efektívne a jemne odstraňuje chĺpky. Výsledkom je úžasne hladká pokožka s dlhodobým efektom. Súčasťou súpravy je niekoľko praktických hláv vrátane jemného viečka na citlivé oblasti, menšej epilačnej hlavy na oblasť bikín a podpazušia, hlavy na holiaci strojček, zastrihávača, hrebeňa na oblasť bikín a nadstavca pre starostlivosť o chodidlá.


Dvojitý disk

Dvakrát viac diskov

Systém epilačnej hlavy s dvojitým diskom je vybavený 60 ostrými pinzetami, ktoré zachytia aj tie najmenšie chĺpky. Výsledkom je hladká pokožka hebká na dotyk.

3 rýchlosti

3 úrovne rýchlosti

Rad EL ponúka 3 rýchlosti ošetrenia, vďaka čomu môžete rýchlosť epilácie prispôsobiť na mieru konkrétnym častiam tela. Medzi jednotlivými stupňami môžete ľahko prepínať jednoduchým stlačením tlačidla.

Širšia hlava

Širšia hlava pre hladké ošetrenie

Model ES-EL8A je v porovnaní s bežnými epilátormi Panasonic vybavený o 30 % širšou hlavou. Na jeho plochu sa vďaka tomu zmestí viac pinziet, ktoré zaistia dôkladnejšie a hladšie ošetrenie pokožky.

Flexibilná hlava

Maximálne flexibilný

Epilátor Panasonic je vybavený flexibilnou hlavou, ktorá je výklopná o 90 stupňov, vďaka čomu sa plne prispôsobí všetkým kontúram vášho tela a postará sa o ich dôkladné oholenie s minimom námahy.

Mokré holenie

Nasucho aj namokro

Vodoodolná konštrukcia epilátora umožní jeho bezproblémové použitie v sprche či s použitím penivého gélu. Epilátor je tiež možné používať vo vani pre pohodlné odstránenie chĺpkov z pokožky zmäkčených teplou vodou.

Bezdrôtová prevádzka

Bezdrôtová prevádzka

Dobíjacia batéria zaistí 30 minút prevádzky a jej opätovné nabitie zaberie 1 hodinu. Súčasťou súpravy je okrem niekoľkých holiacich hláv tiež praktické puzdro a čistiaca kefka.


Bohaté príslušenstvo

  • Epilačná hlava na nohy/ruky
  • Jemné viečko
  • Epilačná hlava na podpazušie a oblasť bikín
  • Holiaca hlava
  • Otvárací zastrihávač
  • Hrebeň na oblasť bikín
  • Hlava pre starostlivosť o chodidlá
  • Puzdro
  • Čistiaca kefka

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Zlatá

Využitie

Využitie Nohy, Intímne partie

Typ

Typ Klasický

Určenie

Určenie Dámske

Vybavenie a funkcie

Funkcie Epilácia namokro, Výkyvná hlavica, Osvetlenie
Počet nadstavcov 2
Počet hlavíc 5
Obsah balenia Štetček na čistenie, Puzdro/taštička, Zastrihávací nadstavec, Holiaca hlavica

Vlastnosti

Počet rýchlostí 3

Napájanie

Napájanie Akumulátor
Kód:  PANES982
Produktové číslo:  ES-EL8A-P503
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03