Obnoviť stránku

Panasonic ER-GY60

5 4 hodnotení

Panasonic ER-GY60

Zastrihávač fúzov a chĺpkov na tele

Precízny na fúzy, jemný k telu

Bezdrôtový zastrihávač Panasonic i-SHAPER ER-GY60 sa stane skvelým pomocníkom pri zastrihávaní fúzov a chĺpkov na tele. Oceľové čepieľky so zaoblenými hranami sa postarajú o jednoduchú a rýchlu úpravu fúzov a ich dokonalý styling. Vďaka vymeniteľným nadstavcom je možné strihať na dĺžku od 0,1 až 10 mm. Napájanie zabezpečuje dobíjací akumulátor, ktorý umožní 50 minútové zastrihávanie na jedno dobitie.


Rovné vyhotovenie

Rovné vyhotovenie

Pri vývoji sa tvorcovia inšpirovali tradičnou holiacou britvou, vďaka čomu je dosiahnuté veľmi ľahké a presné zastrihávanie. Panasonic i-SHAPER môžete ovládať končekmi prstov, takže ľahko dosiahnete aj na zle prístupné miesta, ako sú chrbát či zadok.

Hrebeňový nadstavec

Hrebeňový nadstavec

Hrebeňový nadstavec umožní pohodlné zastrihávanie fúzov na požadovanú jednotnú dĺžku. Pomocou otočného voliča jednoducho nastavíte 20 úrovní zastrihnutia po 0,5 mm krokoch v rozmedzí 0,5 až 10 mm.

Precizne tvarovanie

Nadstavec na presné tvarovanie

10 mm široký nadstavec sa postará o mimoriadne presnú finálnu úpravu fúzov. Ľahko tak upravíte mušku alebo fúzy, čo u bežných zastrihávačov býva väčšinou problém.

Zaoblené čepele

Čepele šetrné k pokožke

Zastrihávač Panasonic ER-GY60 je vybavený čepeľami so zaoblenými hranami a úzkymi medzerami, vďaka čomu počas úpravy neťahá za pokožku a nevyvíja na ňu takmer žiadny tlak. Výsledkom je jemné holenie bez podráždenia.

Ultra tenké ostrie

Ultra tenké ostrie

Pomocou ultra tenkého ostria dôkladne oholíte fúzy a chĺpky na dĺžku 0,1 mm. Oproti klasickému holiacemu strojčeku chĺpky na tele odstránite bez nutnosti použitia holiacej peny.

Vodoodolné vyhotovenie

Vodoodolné vyhotovenie

Panasonic i-SHAPER môžete bez problémov používať aj v sprche, alebo sa s ním holiť na sucho bez použitia holiacej peny. Po použití strojček jednoducho umyjete pod tečúcou vodou.



Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Tvár, Telo

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Využitie Fúzy, Telo
Typ zastrihávača Bežné použitie

Vlastnosti

Počet nadstavcov 4
Materiál čepelí Oceľ
Počet nastavení strihu 20
Ovládanie Pomocou tlačidiel
Typ nadstavca Fúzy, Telo

Funkcie

Funkcie Umývateľné nadstavce, Vodoodolný, Rýchle nabitie, Indikátor nabíjania LED, Nastavenie dĺžky

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu 0,1 mm
Max. dĺžka strihu 10 mm

Chod a napájanie

Čas chodu 50 min
Doba nabíjania 60 min
Napájanie Akumulátor
Kód:  PANZA174
Produktové číslo:  ER-GY60-H503
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12