Obnoviť stránku

Panasonic EH-XR10NC803

Panasonic EH-XR10NC803

Panasonic Advanced RF Facial Device slúži na revitalizáciu pleti a udržanie jej prirodzenej krásy. Prístroj zmierňuje známky starnutia pleti a výsledky sú viditeľné už po prvom použití. Čistiaca sada Panasonic Advanced RF Facial Device v sebe spája rádiovú frekvenciu a ultrazvukové vlny. Táto kombinácia pri pravidelnom používaní prináša dlhodobé pozitívne účinky v podobe viditeľne spevnenej a hladkej pleti. Použitie prístroja je veľmi jednoduché a pri jeho pravidelnom používaní môžete dosiahnuť profesionálne výsledky.

Kľúčové vlastnosti prístroja Panasonic Advanced RF Facial Device

  • Spája rádiovú frekvenciu a ultrazvukové vlny
  • Dodáva pleti hladký vzhľad
  • Viditeľne spevňuje pleť
  • Panasonic Advanced RF Facial Device zmierňuje známky starnutia
  • Jednoduché a bezpečné použitie prístroja Panasonic Advanced RF Facial Device
  • Dermatologicky testované
  • Panasonic Advanced RF Facial Device zvyšuje elasticitu pleti

Rádiová frekvencia pre hladký vzhľad

Technológia rádiovej frekvencie prístroja Panasonic Advanced RF Facial Device dodáva pleti hladký vzhľad a zvýšenú elasticitu, pretože privádza teplo pod vrchnú vrstvu pokožky.

Ultrazvukové vlny pre pevnejšiu pleť

Zariadenie Panasonic Advanced RF Facial Device využíva ultrazvukové vlny, ktoré dopadajú na pokožku frekvenciou milióna cyklov za sekundu, čím výrazne zvyšujú vlhkosť vonkajších vrstiev. Už po prvom použití ucítite pocit okamžitého spevnenie pleti.

Potláča známky starnutia

Zariadenie Panasonic RF Facial Device bolo špeciálne vyvinuté na to, aby spolu s vodivým gélom obmedzovalo známky starnutiaTáto metóda sa zameriava cielene na oblasť čela, ktorému dodáva mladistvý vzhľad.

Jednoduché a bezpečné použitie

Na dosiahnutie profesionálnych výsledkov s prístrojom Panasonic RF Facial Device stačí používať trikrát týždenne po dobu 12 minút. Ide o bezpečnú metódu, ktorá je neinvazívna a dermatologicky testovaná.


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Akumulátorové

Typ

Typ Čistiaca súprava

Technológia

Technológia Rádiofrekvenčná

Určenie

Určenie Omladenie pleti

Určenie

Určenie Omladenie pleti
Kód:  PANCS552
Produktové číslo:  EH-XR10NC803
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01