Obnoviť stránku

Panasonic Nanoe EH-NA65-K825

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic Nanoe EH-NA65-K825

Vysoušeč vlasů s technologií Nanoe

Dodajte vašim vlasom perfektný lesk

Sušič vlasov Panasonic EH-NA65-K825 je navrhnutý tak, aby udržiaval rovnováhu vlhkosti vašich vlasov a poskytoval im viditeľne hladký a lesklý vzhľad. Fén Panasonic EH-NA65-K825 disponuje inovatívnou technológiou nanoe™ spoločnosti Panasonic, ktorá dodá vašim vlasom zdravý a bezchybný lesk bez kučeravenia. Súčasťou príslušenstva je špeciálne navrhnutá dýza na efektívnejšie a rýchlejšie vysúšanie a prídavný difuzér na pohodlné vysúšanie kučeravých vlasov bez straty objemu.


Kľúčové vlastnosti fénu na vlasy Panasonic EH-NA65-K825

  • Technológia nanoe™ pre optimálnu vlhkosť
  • 3 nastavenia rýchlosti/4 nastavenia teploty
  • Dýza na rýchle vysušenie
  • Nadstavec s difuzérom
  • Prúd chladného vzduchu Cool Shot
  • Odnímateľný filter
  • Dĺžka prívodného kábla 2,7 m
  • Príkon 2 000 W

Panasonic EH-NA65-K825 s inovatívnou ionizačnou technológiou nanoe™

Technológia nanoe™ počas úpravy vlasov produkuje ultra jemné iónové nano častice, ktoré sú miliardukrát menšie ako častice pary a v porovnaní so zápornými iónmi majú až 1 000× vyššiu schopnosť zadržiavať vodu. Vďaka vyváženému pomeru vlhkosti vlasov dodajú vášmu účesu viditeľný lesk a celkovo uhladený vzhľad.


S Panasonic EH-NA65-K825 budete mať zdravé a lesklé vlasy

Nanoe™ častice prenikajú hlboko do vašich vlasov, kde zabezpečujú optimálnu rovnováhu vlhkosti, čím minimalizujú poškodenie pokožky, udržujú ju zdravú a vašim vlasom dodajú dokonalý lesk. Častice nanoe™ majú rovnaké pH ako vlasy a pokožka hlavy, takže sú maximálne šetrné.


Dýza na rýchle a šetrné vysúšanie

Fén na vlasy Panasonic EH-NA65-K82 je vybavený špeciálne navrhnutou dýzou na rýchle vysušenie, ktorá striedavo vydáva silný a slabý prúd vzduchu na šetrné oddelenie prameňov vlasov. Tento jedinečný systém vysúša vlasy už od korienkov a prispieva k ich zdravšiemu a krajšiemu vzhľadu.

Nadstavec s difuzérom

Nadstavec s difuzérom

Príslušenstvo sušiča vlasov Panasonic EH-NA65-K825 obsahuje 3 nadstavce vrátane difuzéra, pomocou ktorého dodáte vášmu účesu bohatý objem bez straty vĺn.

Prúd chladného vzduchu

Panasonic EH-NA65-K825 používa prúd chladného vzduchu

Stlačením tlačidla aktivujete prúd studeného vzduchu, pomocou ktorého dokonale zafixujete účes na zachovanie štýlu po dlhšiu dobu.

3 rýchlosti a 4 teploty

3 rýchlosti a 4 teploty

Na optimálne vysúšanie sú k dispozícii tri nastavenia rýchlosti a štyri stupne teploty, vďaka čomu s Panasonic EH-NA65-K825  dosiahnete požadovanú úpravu účesu pri rôznych typoch vlasov.


Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 3
Počet teplôt 4
Dĺžka prívodného kábla 2,7 m
Nadstavce Difuzér

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAV2336d
Produktové číslo:  EH-NA65-K825
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16