Obnoviť stránku

Panasonic EH-NA63CN825

4,4 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
78,90 €

Panasonic EH-NA63CN825

Túžite po zdravo vyzerajúcich vlasoch plných lesku? Potom je fén Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 s ionizátorom pre vás ako stvorený. Ponúkne vám tri nastavenia rýchlosti a štyri nastavenia teploty. Fén sa pýši inovatívnou technológiou nanoe™, ktorá chráni vaše vlasy pred poškodením a zlepšuje hladkosť a lesk vašich vlasov. Nanoe častice výrazne znižujú poškodenie vlasov, ktoré je zapríčinené každodenným česaním. Súčasťou balenia je aj praktický difuzér na kučeravé a vlnité vlasy. V prípade potreby môžete fén prepnúť na chladný vzduch, ktorý zafixuje váš výsledný účes.



Kľúčové vlastnosti fénu na vlasy Panasonic Nanoe EH-NA63CN825

  • Fén s ionizátorom
  • Inovatívna technológia nanoe™
  • Fén vám ponúkne tri nastavenia rýchlosti a štyri nastavenia teploty
  • Nanoe častice výrazne znižujú poškodenie vlasov
  • Čiastočky sú také malé, že bez problémov preniknú hlboko do vlasov
  • Praktický difuzér na vlnité a kučeravé vlasy
  • Vymeniteľný sací filter
  • Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 disponuje tlačidlom na chladný vzduch

Lesklé a hebké vlasy vďaka technológii nanoe

Fén Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 disponuje inovatívnou technológiou nanoe™, ktorá sa postará o krásne a hebké vlasy. Technológia odoberá vlhkosť zo vzduchu a vďaka tomu vytvára nepatrné čiastočky bohaté na vlhkosť. Tieto čiastočky potom prenikajú cez vlasy a výsledkom sú lesklé a hebké vlasy. Benefitom technológie nanoe™ je, okrem iného, aj ochrana proti poškodeniu, ktoré býva spôsobené každodenným používaním kefy na vlasy. Zároveň zlepšuje hladkosť a lesk vašich vlasov. Súčasťou fénu Panasonic Nanoe je aj test česania vlasov, inštitútu Intertek.

Nanoe častice výrazne znižujú poškodenie vlasov

Viete, že každodenné česanie škodí vašim vlasom? Presne preto je fén Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 vybavený nanoe časticami, ktoré toto poškodenie výrazne znižujú. Čiastočky sú také malé, že bez obáv preniknú hlboko do vlasov a napínají kutikuly, vďaka čomu budú vlasy odolávať poškodeniu spôsobenému trením.

Praktický difuzér na vlnité a kučeravé vlasy

Súčasťou fénu na vlasy Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 je aj praktický difuzér, ktorý skvele poslúži na sušenie vlnitých vlasov. Difuzér rovnomerne rozdeľuje vzduch cez korienky vlasov, vďaka čomu dokonale vysúša vlnité a kučeravé vlasy. Výsledkom budú dobre vysušené a hebké vlasy.


Vymeniteľný sací filter

Fén Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 disponuje vymeniteľným sacím filtrom, ktorý po vybratí veľmi jednoducho vyčistíte a opäť nasadíte.

Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 s tlačidlom na chladný vzduch

K dispozícii máte tiež možnosť prepnúť teplý vzduch na chladný, vďaka čomu môžete dokončiť váš výsledný účes. Účes sa skvele zafixuje a vydrží dlhšiu dobu.

Tri nastavenia rýchlosti a štyri nastavenia teploty

Fén na vlasy Panasonic Nanoe EH-NA63CN825 vám ponúkne tri nastavenia rýchlosti a štyri nastavenia teploty, ktoré si môžete vybrať presne podľa vašich aktuálnych potrieb a požadovaného typu úpravy.


Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Ionizácia

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 3
Počet teplôt 4
Dĺžka prívodného kábla 2,7 m
Nadstavce Koncentrátor, Difuzér

Farba

Farba Čierna
Kód:  PANFV749
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EH-NA63CN825
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19