Obnoviť stránku

Panasonic DVD-S700EP-K

4,6 60 hodnotení
74,90 €

Panasonic DVD-S700EP-K

Panasonic DVD-S700EP-K

DVD prehrávač Panasonic DVD-S700EP-K

Jeden z popredných predajcov na trhu s elektronikou, prichádza s DVD prehrávačom, ktorý dokáže za nízku cenu sprostredkovať perfektný zvuk aj obraz obľúbených filmov. Prehrávač je vybavený nadštandardnými funkciami, ako je napríklad CD Ripping, vďaka ktorej sa už nemusíte báť, že príčinou vonkajších vplyvov a poškodenia obľúbeného CD s hudbou prídete o jeho obsah. Prehrávač podporuje väčšinu video formátov, ale napríklad aj hudobné formáty a poradí si aj s obrázkami, na prezeranie ktorých môžete využiť aj funkciu Slideshow. Poteší vás aj funkcia obnovenia po výpadku napájania, vďaka ktorej nemusíte po výpadku prúdu zdĺhavo hľadať poslednú scénu. Panasonic DVD-S700EP-K to urobí za vás.

Panasonic DVD-S700EP-K

DVD-S700EP-K s funkciou škálovania

Vďaka škálovaniu do rozlišenia 1 080 p, ktoré zvyšuje kvalitu obrazu opravou signálov jasu snímkov, si môžete s Panasonicom DVD-S700EP-K vychutnať skutočne kvalitný a čistý obraz.

Panasonic DVD-S700EP-K

Zachráni staré CD

Časy, kedy ste sa báli, či DVD prehrávač dokáže prehrať určitý formát či DVD, sa už skončili! Na prehrávači DVD-S700EP-K si ich môžete archivovať na USB. Obľúbenú hudbu si tak budete môcť prehrať na počítači, tablete či mp3 prehrávači.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prehrávača Stolný

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Displej

Pripojenie a prehrávanie

Podporované médiá CD, DVD
Rozhraní S HDMI, So SCART, S USB
Video formáty JPEG, SVCD, XviD
Audio formáty Dolby Digital, MP3

displej

Technológia displeja LED

Rozmery a hmotnosť

Šírka 310 mm
Výška 39 mm
Hĺbka 204 mm
Hmotnosť 1,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ003k3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DVD-S700EP-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11