Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Panasonic DVD-S500EP-K

4,5 57 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
51,90 €

Panasonic DVD-S500EP-K

Jeden z popredných predajcov na poli trhu s elektronikou, Panasonic, prichádza s DVD prehrávačom, ktorý dokáže za nízku cenu sprostredkovať perfektnýzvuk aj obraz obľúbených filmov. Prehrávač je vybavenýnadštandardnýmifunkciami, ako je CDRipping, vďaka ktorej sa už nemusíte báť, že príčinou vonkajších vplyvov a poškodenia obľúbeného CD s hudbou prídete o jeho obsah.Prehrávač podporuje väčšinu videoformátov, ale napríklad aj hudobné formáty a poradí si aj s obrázkami, na prehliadanie ktorých môžete využiť aj funkciuSlideshow.

Široká podpora formátov

Časy, keď ste sa báli, či DVD prehrávač dokáže prehrať určitý formát či DVD, sa už skončili! Prehrávač S500 si totiž hravo poradí s formátmi, ako sú Dolby Digital, XviD, dokáže prehrať aj video CD, hudbu v MP3, ale prehrá ajobrázky vo formáte JPEG, ktoré si môžete prezerať aj s pomocou Slideshow.


Pokračovanie filmu po vypnutí prístroja

Pri náhlom výpadku prúdu už nemusíte po opätovnom zapnutí prístroja hľadať časť, pri ktorej ste skončili. Prehrávač dokáže v prehrávaní filmu pokračovať s desaťsekundovým rozdielom.

Obľúbená hudba nielen na CD

S DVD prehrávačom Panasonic už nie je problém archivovať všetky hudobné CD a previesť ich do pamäti USB. Vychutnajte si všetku hudbu na všetkých zariadeniach ako je PC, MP3 prehrávač alebo telefón.




Parametre a špecifikácia

Typ

Typ prehrávača Stolný

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Displej

Pripojenie a prehrávanie

Podporované médiá CD, DVD
Rozhraní So SCART
Video formáty JPEG, XviD
Audio formáty Dolby Digital, MP3

displej

Technológia displeja LED

Rozmery a hmotnosť

Šírka 310 mm
Výška 39 mm
Hĺbka 204 mm
Hmotnosť 1,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ003k2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DVD-S500EP-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08