Obnoviť stránku

Panasonic DMW-BLK22E

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic DMW-BLK22E

Vybavte sa energiou navyše počas vašich ciest a pribaľte si so sebou batériu do fotoaparátu Panasonic DMW-BLK22E. Vďaka porcii energie sa vám už druhýkrát nestane, že nespravíte fotku kvôli nedostatočnej energii.

Vybrané prednosti akumulátora Panasonic DMW-BLK22E

  • Disponuje energiou a umožní zhotovenie ďalších fotografií

Ako udržať batériu do fotoaparátov v dobrej kondícii

Aby ste batériu pre fotoaparát udržali v kondícii čo najdlhšie, zaistite jej správnu starostlivosť a skladovanie. Batéria do fotoaparátu Panasonic DMW-BLK22E sa môže poškodiť v prípade, kedy ju úplne vybitú odložíte a dlhší čas nepoužívate. Batérii do fotoaparátu škodia neúmerné teploty, preto ju nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu, teplotám presahujúcim 60 °C, ani mrazu. Batériu do fotoaparátu chráňte aj pred fyzickým poškodením, pred chemickými prostriedkami a pred vlhkom.

Kód:  ON251z1d
Produktové číslo:  DMW-BLK22E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04