Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Panasonic DMW-BGS1E

362 €

Panasonic DMW-BGS1E

Ak vlastníte fotoaparát Panasonic Lumix S1 alebo S1R a radi by ste zvýšili počet fotografií bez dobíjania, je originálny battery grip Panasonic DMW–BGS1E ideálnym spôsobom. Po vložení batérie do gripu zvýšite počet fotografií, ktoré môžete vyfotiť. Grip je tiež ergonomicky tvarovaný a jeho rozmery napomáhajú lepšiemu držaniu fotoaparátu. Nájdete na ňom tiež pridané ovládacie prvky, ako je vypínanie, tlačidlo spúšte a joystick. Tieto prvky sú najmä určené pre komfortnejšie zhotovovanie vertikálnej fotografie.

Kľúčové vlastnosti battery gripu Panasonic DMW–BGS1E

  • Originálne battery grip Panasonic DMW–BGS1E zaistí lepšie držanie fotoaparátu
  • Určený pre Panasonic Lumix S1 a S1R
  • Zvyšuje počet nafotených snímok bez dobíjania
  • Grip pridáva tlačidlá pre vertikálnu fotografiu
Kód:  ON130
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DMW-BGS1E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16