Obnoviť stránku

Panasonic AG-AC 160 AEJ

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic AG-AC 160 AEJ

Rad profesionálnych kamier značky Panasonic sa rozrástol o nový ľahký kompaktný model AG-AC 160 AEJ  s ergonomickým dizajnom na pohodlné natáčanie. S touto digitálnou filmovou kamerou vybavenou 1/3" 3MOS senzorom zažijete netušené kreatívne možnosti. Zvládá zaznamenať video vo Full HD rozlišení aj za horších svetelných podmínek.

Kľúčové vlastnosti

  • kamera natáča vo Full HD rozlíšení
  • natočené video sa ukladá na karty SDHC/ SDXC
  • 1/3" CMOS senzor zabezpečí kvalitný obraz aj za zhoršených podmienok
  • zo všetkých predstaviteľných uhlov môžete natáčať vďaka nastaviteľnému LCD displeju
  • objektív s 22× zoomom bol vyvinutý špeciálne na natáčanie HD videa
  • kamera disponuje NFC a Wi-Fi pripojením

Špičkový senzor

Na veľkosti rozhodne záleží. A platí to aj pre senzor tejto kamery značky Sony. Tá totiž disponuje 1/3" CMOS senzorom Exmor,ktorý bol vyvinutý práve na profesionálne využitie. Spolu s tým prináša tento senzor taktiež vysokú svetelnú citlivosť, takže sa môžete tešiť na špičkové zábery aj za zhoršených svetelných podmienok s minimom šumu. 

S touto kamerou môžete kamkoľvek

Dokumentárne programy, filmy, firemné večierky či reportáže a oveľa viac zvládnete natočiť s touto profesionálnou kamerou značky Panasonic. Videozáznamy kamera dovoľuje robiť vo Full HD rozlíšení podľa normy AVCHD 2.0 s dátovým tokom až 28 Mbps prostredníctvom MPEG-4 AVC alebo H.264 kodeku. Video môže byť zaznamenávané na karty SDHC/SDXC. Každá dobrá kamera by sa mala dostať aj na nepredstaviteľné miesta a natáčať zo všemožných uhlov, čo vám umožní natáčanie z ruky, ale problém nie je po rozložení ramennej opierky ani natáčanie z ramena. Hľadáčik si ľahko môžete prispôsobiť podľa vašich konkrétnych požiadaviek natáčania. Ak vám hľadáčik nebude postačovať, možno použiť aj 3,45" displej.

Kvalitný objektív na skutočné filmovanie

Kamera je vybavená objektívom s 22× zoomom, s ktorým sa môžete pustiť do naozajstného filmovanie. Objektív bol vyvinutý špeciálne na natáčanie HD videa s vysokou obrazovou kvalitou.Motorový zoom, ktorým objektív disponuje, prináša presnosť a kvalitu. Vďaka moderným optickým technológiám poskytuje široké rozpätie zoomu 28 - 616 mm (ekv. 35 mm), od širokouhlého až po telefoto, bez nutnosti použitia optického adaptéra.

 
Kód:  OP280f
Produktové číslo:  AGAC160AEJ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18