Obnoviť stránku

Intel Turbo Memory Modul 4GB (Robson Modul), PCI-E Mini Card

Intel Turbo Memory Modul 4GB (Robson Modul), PCI-E Mini Card

Modul Intel Turbo Memory je súčiastka, ktorá po pripojení do vášho počítača s operačným systémom Windows Vista vo forme PCI-E Mini karty dokáže zvýšiť výkon celej zostavy.Tento modul s kapacitou 4 GB sa totiž postará o zrýchlenie prísunu dát pre procesor, čím sa skráti čas medzi načítaním dát a ich spracovaním.
Technológia Robson skráti čakacie doby u často používaných aplikácií až o polovicu.Tiež umožňuje uložiť najčastejšie používané dáta (napríklad bootovací dáta a inštrukcie) v pamäti flash, takže štart operačného systému je potom možné výrazne urýchliť.Robson modul sa adaptívne učia a predpokladá, ktoré dáta budú potrebné - často potrebné dáta potom zostanú uložené v pamäti aj po vypnutí počítača.
Parametre a špecifikácie:
Kapacita:
4 GB
Rozhranie:
PCI-E mini karta
Operačné systémy:
Windows Vista
Kód:  NR005d
Produktové číslo:  NVCPEMWR004G210

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13