Obnoviť stránku

PALIT GeForce GTX 950 StormX Dual

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PALIT GeForce GTX 950 StormX Dual

Výkonná grafika strednej triedy s čipom NVIDIA GeForce GTX 950, ktorý je vyrábaný pomocou 28nm výrobného procesu a využíva výkonnú architektúru MAXWELL novej generácie. Grafické jadro je taktované na frekvencii 1064 MHz s možnosťou navýšenia až na 1241 MHz v režime Boost. Jadro je napojené na super rýchle pamäte typu GDDR5 s kapacitou 2 GB a parádny frekvenciou 6610 MHz, vďaka ktorým karta ponúka skvelý výkon vo výpočtoch. Grafické jadro s pamäťou komunikuje pomocou zbernice so šírkou 128 bitov.

kľúčové vlastnosti

  • Poháňané čipom NVIDIA GeForce GTX 950
  • Nereferenčných chladič s dvojicou výkonných ventilátorov
  • Integrovaná rýchla 2 GB pamäť typu GDDR5 sa 128 bitovou zbernicou
  • Konektory pre jednoduché pripojenie všetkých typov monitorov
  • Podpora DirectX 12

Zapojte viac kariet pre navýšenie výkonu

Stále sa vám zdá, že máte nedostatok výkonu? S podporou technológie SLI teraz nie je problémom zapojiť viac grafických kariet do jedného systému a navýšiť tak grafický výkon počítača do úchvatných výšin. Jediná grafická karta disponuje vysokým výkonom, avšak pri zapojení viacerých kariet nebude žiadna hra na plné detaily problémom. Podmienkou je samozrejme kompatibilný základná doska a dostatočný výkon ostatného hardvéru.

NVIDIA 3D Vision

Karta podporuje obľúbenú technológiu NVIDIA 3D Vision, pomocou ktorej je možné v kombinácii s monitorom podporujúcim 3D zobrazenie a špeciálnymi 3D okuliarmi prežiť naozaj úchvatný zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta filmov alebo hier intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým.

Podpora DirectX 12

Karta v sebe obsahuje rozhranie DirectX 12, ktoré umožňuje vykresľovať najmodernejšie a najkvalitnejšie 3D grafické vizuály a maximálne tak využívať výkon karty vrátane zvukových efektov. Budete si tak môcť zahrať najnovšie hry podporujúce túto technológiu, ktoré budú obsahovať nepredstaviteľne realistické detaily. Samozrejmosťou je podpora širokého spektra možností pripojenia zobrazovacích výstupných zariadení pomocou konektorov HDMI, DVI a DisplayPort.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 112 mm
Hĺbka 215 mm

Čip

Modelové označenie NVIDIA GeForce GTX 950
Počet stream procesorov 768×
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR5

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 064 MHz
Frekvencia pamäte 6 610 MHz (6,61 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 90 W
Kód:  PAL128a
Produktové číslo:  NE5X950S1041F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08