Obnoviť stránku

Packard Bell iMedia S2883

4,0 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Packard Bell iMedia S2883

Malý a dostatočne výkonný

Cenovo prívetivý multimediálny počítač Packard Bell iMedia S2883 je integrovaný do veľmi kompaktnej skrine, ktorá sa úplne bez problémov vojde aj do stiesnených priestorov. Napriek tomu si však zostava zachováva slušný výkon pre všetky druhy činností okrem hrania počítačových hier. Spoľahlivo zabezpečí okamžitú obsluhu kancelárskych aplikácií, internetových služieb aj špičkového HD videa. Počítač môžete začať používať ihneď po rozbalení, a to vďaka predinštalovanému operačnému systému Microsoft Windows 8.1, ktorý je veľmi intuitívny a určite prehĺbi vaše užívateľské zážitky.

Ponúkne všetko potrebné

Srdcom celého systému je úsporný štvorjadrový procesor Intel Celeron J1900 s architektúrou Bay Trail, ktorý beží až na frekvencii 2,41 GHz a zároveň má v sebe integrovaný grafický čip Intel HD Graphics. Pevný disk pojme 500 GB dát a na dobre prístupnom mieste sa nachádza aj čítačka pamäťových kariet. Prehrajte si vaše obľúbené filmy alebo zálohujte dáta cez optickú napaľovaciu jednotku, ktorá podporuje všetky bežné formáty DVD vrátane dvojvrstvového záznamu.

Bohatá konektorová výbava a set klávesnice s myšou

Nezabudlo sa ani na pripojenie do siete prostredníctvom kábla cez LAN port s rýchlosťou až 1 Gbps. Na rozšírenie externými perifériami sú k dispozícii 4 USB porty (2 vpredu a 2 vzadu). Tento počítač vám poskytne možnosť pripojenia zobrazovacieho zariadenia konektorom VGA či cez HDMI, ktoré je schopné okrem obrazu preniesť aj zvukovú stopu, a preto sa skvele hodí na prepojenie počítača s vašou LCD televíziou. Pribalený je aj štýlový USB set klávesnice s optickou myšou.

Kód:  NY321b3e
Produktové číslo:  DT.U8EEC.003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02