Obnoviť stránku

Paby GPS Tracker Camuflage

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Paby GPS Tracker Camuflage

Keď sa vám stratí psík alebo mačička, radšej než na dobrosrdečného nálezcu spoliehajte na bezdrôtový GPS lokátor. Paby Tracker určí polohu vášho maznáčika s presnosťou na 10 m. Využíva bezdrôtové rozhranie WiFi spolu so SIM kartou a komunikačnými protokolmi 2G/3G GPS a LBS. Zároveň má reproduktor, ktorý vydáva zvukový signál (musíte byť blízko a mať aktívnu mobilnú aplikáciu), a blikajúce LED svetielko, vďaka ktorému svojho štvornohého kamaráta neprehliadnete ani v tme. Zariadenie ale neslúži len ako GPS lokátor. Paby Tracker tiež monitoruje počet prejdených krokov, spánok alebo dobu strávenú pohybom. Pokiaľ ho má na obojku psík, do aplikácie v smartfóne dostanete odporúčanie na mieru jeho hmotnosti a plemena. Zároveň môžete využiť aj funkciu virtuálneho plotu. S ňou na mape vymedzíte priestor, v ktorom sa môže váš maznáčik pohybovať a akonáhle ho prekročí, okamžite dostanete upozornenie.

Kľúčové vlastnosti Paby GPS Tracker Camuflage

  • Zistenie polohy vášho psíka alebo mačičky s presnosťou na 10 metrov
  • Reproduktor a blikajúca LED – ľahšie nájdenie zabehnutého maznáčika v tme
  • Kompatibilný s mobilnou aplikáciou Paby (zdarma dostupná na iTunes a Google Play)
  • Monitor spánku a pohybu + zdravotné odporúčanie na mieru hmotnosti a plemena psíka
  • Funkcia virtuálneho plotu
  • Upevnenie na obojok
  • Ľahký, netoxický materiál
  • Vodoodolný do 1 m (IP 67)
  • Pre správne fungovanie je potrebná SIM karta 

Ľahký a vodoodolný lokátor z netoxických materiálov

Na obojok svojho maznáčika upevníte Paby GPS Tracker vďaka nastaviteľnému pásu. Telo lokátora je robustné, odolné proti poškodeniu a vyrobené z netoxických materiálov. Zároveň je veľmi ľahké (len 31,6 gramov) a vášho štvornohého priateľa zbytočne nezaťaží. Lokátor má certifikáciu IP 67, takže je chránený proti prachu a ponoreniu do vody do hĺbky jedného metra až na 30 minút.

Kód:  PETb013
Produktové číslo:  P11853

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01