Obnoviť stránku

OZONE TRIFX čierna

4,2 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OZONE TRIFX čierna

Hranie býva zvyčajne záležitosťou niekoľkých hodín v kuse, a tak hráči, ktorí nemajú radi veľké a ťažké herné slúchadlá, iste privítajú slúchadlá TriFX. Slúchadlá do uší od Ozone boli navrhnuté s dôrazom na odolnosť, komfort a nekompromisný zvuk pri hraní, ale aj pri počúvaní hudby alebo telefonovaní s chytrými telefónmi. A ako obstojí vo všetkých disciplínach? Majú špeciálne výmenné ekvalizéry pre "povzbudenie" požadovanej časti zvukového spektra. Spolu s agresívnym dizajnom hliníkového tela iste uspokojí širokú škálu užívateľov.

Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá pre hranie, počúvanie hudby, hovory ...
  • Spájajú najvyššiu kvalitu zvuku s všestrannosťou headsetov
  • Z ľahkého, ale pevného hliníka
  • Výmenné ekvalizéry pre prispôsobenie do rôznych situácií
  • Zvuková izolácia v každom uchu (3 rôzne koncovky)
  • Nie je nutné rozmotávať (odolný, plochý kábel)
  • Kompaktné puzdro pre prenášanie spoločne s príslušenstvom

Nič ich nezaskočí

K TriFX dostanete tri vymeniteľné ekvalizéry pre zabezpečenie vysokej kvality zvuku v najrôznejších situáciách. Ekvalizér Pure Mid prinesie dokonalú rovnováhu pre hranie, hovorené slovo a hudbu. High Pitch sa skvele hodí pre tie herné chvíle, kedy je rozhodujúci aj ten najmenší zvuk. Ultra Bass zvýši celkový objem reprodukcie hudby a správne beaty.

Mikrofón pri ruke

Aby ste mohli komunikovať s patričným komfortom pomocou počítačových aplikácií alebo telefónom, nechýba ovládač na kábli. Nájdete na ňom tlačidlo pre aktiváciu hlasových služieb, čím sa vám uľahčí prístup pri hernom dohovárania so spoluhráčmi alebo k hovoru pri počúvaní hudby na mobilnom zariadení. Tiež umožňuje ovládanie hlasitosti a mikrofón je vybavený funkciou pre potlačenie šumu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená
Kód:  OZ500d1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04