Obnoviť stránku

OZONE TRIFX čierne

4,8 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OZONE TRIFX čierne

Hranie býva obyčajne záležitosť niekoľkých hodín v kuse, a tak hráči, ktorí nemajú radi veľké a ťažké herné slúchadlá, určite privítajú slúchadlá OZONE TRIFX. Slúchadlá do uší od Ozone boli navrhnuté s dôrazom na odolnosť, komfort a nekompromisný zvuk pri hraní, a tiež aj pri počúvaní hudby alebo telefonovaní s múdrymi telefónmi. A ako obstoja vo všetkých disciplínach? Majú špeciálne výmenné ekvalizéry pre „povzbudenie“ požadovanej časti zvukového spektra. Spolu s agresívnym dizajnom hliníkového tela určite uspokoja širokú škálu používateľov.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel s mikrofónom OZONE TRIFX

  • Slúchadlá sú vhodné pre hranie, počúvanie hudby, hovory a ďalšie
  • Spájajú najvyššiu kvalitu zvuku so všestrannosťou náhlavných súprav
  • Ozone TRIFX sú vyrobené z ľahkého, ale pevného hliníka
  • Výmenné ekvalizéry pre prispôsobenie rôznym situáciám
  • Zvuková izolácia v každom uchu (3 rôzne koncovky)
  • Nie je nutné rozmotávať (odolný, plochý kábel)
  • Kompaktné puzdro na prenášanie slúchadiel spoločne s príslušenstvom

Slúchadlá Ozone TriFX nič neprekvapí

K TriFX dostanete tri vymeniteľné ekvalizéry pre zabezpečenie vysokej kvality zvuku v najrôznejších situáciách. Ekvalizér Pure Mid prinesie dokonalú rovnováhu pre hranie, hovorené slovo a hudbu. High Pitch je skvelý pre tie herné chvíle, keď je rozhodujúci aj ten najmenší zvuk. Ultra Bass zvýši celkový objem reprodukcie hudby a správne beaty.

Mikrofón pri ruke

Aby ste mohli komunikovať s patričným komfortom pomocou počítačových aplikácií alebo telefónom, nechýba slúchadlám ovládač umiestnený na kábli. Nájdete na ňom tlačidlo pre aktiváciu hlasových služieb, čím sa vám uľahčí prístup pri hernom dohováraní so spoluhráčmi alebo k hovoru pri počúvaní hudby na mobilnom zariadení. Umožňuje ovládanie hlasitosti. Mikrofón je vybavený funkciou pre potlačenie šumu.

 
Kód:  OZ500d10
Produktové číslo:  OZTRIFX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17