Obnoviť stránku

OZONE Rage ST žlté

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OZONE Rage ST žlté

Veľmi kvalitný herný headset za prekvapivo málo peňazí, to je Ozone Rage ST. Moderné, ergonomicky dizajnové slúchadlá vynikajú výborným zvukom a zaisťujú maximálne pohodlie. Náušníky sú potiahnuté špeciálnou látkou s jemnou textúrou. Oproti koženke aj koži je práve látka oveľa logickejším riešením pre dlhé nosenie – uši sa veľmi nepotia a materiál viac vydrží. Pomocou nastaviteľného hlavového mosta sa ľahko prispôsobia na každú veľkosť hlavy.
Odložením odnímateľného mikrofónu sa náhlavná súprava premení na klasické slúchadlá, ktorá so sebou môžete vziať na cestu. Telo váži len 300 gramov, za chvíľu zabudnete, že ste ich vôbec nasadili. Pevný kábel meria 2,5 metra. Na ňom sa nachádza praktický ovládač pre jednoduchú reguláciu hlasitosti. Tento headset sa predáva v piatich skvelých farbách, z ktorých si vyberie úplne každý.
Parametre a špecifikácia:
Mikrofón:
Rozmery: 6,0 × 5,0 mm
Smerovosť: Všesmerový
Impedancia: 2,2 ?
Citlivosť: -38 dB (pri 1 kHz)
Reproduktor:
Priemer meniča: 40 mm
Frekvenčný rozsah: 20 Hz – 20 kHz
Impedancia: 32 ?
Citlivosť (SPL): 85 dB (pri 1 kHz)
Rozhranie:
3,5 mm jack
Dĺžka kábla:
2,5 metra
Farebné vyhotovenie:
Žlté
Hmotnosť:
300 gramov

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá
Kód:  OZ500j
Produktové číslo:  8436532171611

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19