Obnoviť stránku

OZONE NEON čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OZONE NEON čierna

OZONE NEON je kvalitné herné myš určená pre náročných hráčov, ktorí vyžadujú precízne ovládanie a pohodlnú ergonómiu. Používa špičkový laserový senzor, ktorého citlivosť dosahuje 6400 dpi pre maximálnu presnosť myši a hladký pohyb aj pri náhlych, rýchlych pohyboch. Vďaka tomu získate absolútnu kontrolu v každej situácii. Ideálny pre strieľačky z prvého pohľadu a pre všetkých náruživých hráčov.

Rozlíšenie nastavíte v rozmedzí od 800 do 6400 dpi, aby vyhovovalo aktuálnemu použitie. Pre intuitivitu má nadštandardne veľké tlačidlá a pevný úchop zaistí pogumované telo. Má tiež zabudovanú pamäť, do ktorej uložíte rôzne makrá v 5 profiloch. Programovať možno všetkých 8 tlačidiel. Myš je vhodná aj pre ľavákov vďaka symetrické konštrukcii a postranným tlačidlám umiestnených z oboch strán.

Parametre a špecifikácie:

Snímač:
Typ: laserový
Rozlíšenie: až 6400 dpi

Tlačidlá:
8

Funkcie:
Vstavaná pamäť pre makrá

Rozhranie:
USB 2.0

Hmotnosť:
cca 90 g

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,5 cm
Výška 3,68 cm
Hĺbka 12,5 cm
Hmotnosť 90 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 6 400 DPI
Technológia Laserová
Doba odozvy 1,96 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba Čierna
Kód:  OZ501g
Produktové číslo:  OZNEONBK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08