Obnoviť stránku

OZONE BLAST ST čierna

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OZONE BLAST ST čierna

Neuveriteľný zvuk

Vysoko kvalitný zvuk a dokonalá komunikácia medzi všetkými členmi tímu sú nevyhnutnou súčasťou perfektného herného zážitku. Slúchadlá OZONE BLAST v sebe spájajú agresívny dizajn a skvelú reprodukciu zvuku priamo do vašich uší. Konštrukcia slúchadiel je odľahčená, kompaktná a skladacia. To je veľmi dôležité pri cestovaní na každú LAN party. Vďaka častiam z vysoko odolného kovu zaisťujú perfektnú odolnosť celého zariadenia. Praktické ovládanie umiestnené na kábli umožňuje pohodlné používanie aj s vaším smartfónom.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúce stereo reprodukcia
  • Perfektná reprodukcia zvuku
  • Kompaktná a odolná konštrukcia
  • Agresívny dizajn pre hráčov
  • Výborný všesmerový mikrofón
  • Kompatibilný s PC, PS4, tabletom alebo smartfónom

Praktická konštrukcia

Praktická skladacia konštrukcia umožňuje ideálne nastavenie slúchadiel pre vašu hlavu. Obe mušle sú zabezpečené pamäťovou penou, ktorá zaisťuje pohodlné nosenie aj pri dlhom hraní. Zariadenie je vybavené sklápacím mikrofónom, ktorý disponuje praktickou funkciou automatického stlmenia. Pri vyklopení mikrofónu nahor sa mikrofón automaticky vypne. Pri sklopení do dolnej pozície sa mikrofón opäť zapne.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  OZ500o
Produktové číslo:  OZBLASTST

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13