Obnoviť stránku

OZONE ALLIANCE US

4,7 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OZONE ALLIANCE US

Herná klávesnica s RGB podsvietením je výsledkom vývoja evolúcie membránových klávesníc. Ponúka jednu z najlepších náhrad za mechanické spínače, to všetko vďaka hybridným spínačom Cross-Tech. Ozone Alliance US patrí medzi dizajnovo jednoduchšie klávesnice, ktoré vo svojom tele skrývajú hromadu funkcií a vysokú výdrž. Či už ide o dokonalé podsvietenie všetkých kláves, herné režimy alebo naprogramovanie makier, vo všetkom patrí Ozone Alliance medzi tie najlepšie kusy.

Kľúčové vlastnosti hernej podsvietenej klávesnice Ozone Alliance US

  • Herná klávesnica disponuje RGB podsvietením všetkých klávesov
  • Možnosť prepínania herných režimov a špeciálnych makier
  • Dokonalý anti-ghosting pre maximálnu presnosť hrania
  • Hybridné spínače Cross-Tech zaisťujú jednoduché a presné stlačenie klávesov
  • Klávesnica je odolná proti striekacej vode a poliatiu

Prispôsobí sa zvuku okolia

Herná klávesnica Ozone Alliance sa dokonale prispôsobí akémukoľvek prostrediu, od režimu spánku v dome po šialenstvo v herných halách a na turnajoch. Vďaka zvukovo reaktívnej technológii prenáša intenzitu okolitého ruchu do formy svetelných lúčov, ktoré vás budú sprevádzať pri tých najnáročnejších bitkách. 

Klávesnica pre moderného hráča

Moderný hráč trávi pri počítači veľa času. Niet teda divu, že sa mu občas preklopí pitie na klávesnicu alebo zničia tlačidlá klávesnice. Takým nehodám je koniec s novou vodoodolnou klávesnicou Ozone Alliance, ktorá zabráni jednak poliatiu vodou, a jednak jednoduchému poškodeniu svojich klávesov. Navyše disponuje prepracovaným anti-ghostingom, takže 25 hlavných herných klávesov odosiela svoj signál presne, a to aj pri stlačení niekoľkých klávesov naraz.

Špeciálne spínače Cross-Tech

Používanie tejto klávesnice vo vás vytvára pocit klasickej mechanickej technológie. Tak to však nie je. Špeciálne hybridné spínače sú navrhnuté pre rýchlu odozvu, jednoduché stlačenie a odolnosť, ktoré sa mechanickým spínačom iba podobajú.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy

Farba

Farba Čierna
Kód:  OZ505e91
Produktové číslo:  OZALLIANCEUS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08