Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OZONE ALLIANCE CZ

4,7 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OZONE ALLIANCE CZ

Herná klávesnica s RGB podsvietením je výsledkom vývoja evolúcie membránových klávesníc. Ponúka jednu z najlepších náhrad za mechanické spínače, to všetko vďaka hybridným spínačom Cross-Tech. Ozone Alliance CZ patrí medzi dizajnovo jednoduchšie klávesnice, ktoré vo svojom tele skrývajú hromadu funkcií a vysokú výdrž. Či už ide o dokonalé podsvietenie všetkých kláves, herné režimy alebo naprogramovanie makier, vo všetkom patrí Ozone Alliance CZ medzi tie najlepšie kusy.

Kľúčové vlastnosti hernej podsvietenej klávesnice Ozone Alliance CZ

  • Herná klávesnica disponuje RGB podsvietením všetkých kláves
  • Možnosť prepínania herných režimov a špeciálnych makier
  • Dokonalý anti-ghosting pre maximálnu presnosť hrania
  • Hybridné spínače Cross-Tech zaisťujú jednoduché a presné stlačenie kláves
  • Klávesnica je odolná proti striekajúcej vode a poliatiu

Prispôsobí sa zvuku okolia

Herná klávesnica Ozone Alliance CZ sa dokonale prispôsobí akémukoľvek prostrediu, od režimu spánku v dome po šialenstvo v herných halách a na turnajoch. Vďaka zvukovo reaktívnej technológii prenáša intenzitu okolitého ruchu do formy svetelných lúčov, ktoré vás budú sprevádzať pri tých najnáročnejších bitkách.

Klávesnica pre moderného hráča

Moderný hráč trávi pri počítači veľa času. Niet teda divu, že sa mu občas preklopí pitie na klávesnicu alebo zničia tlačidlá na klávesnici. Tomu je koniec s novou vodoodolnou klávesnicou Ozone Alliance, ktorá zabráni ako poliatiu vodou, tak aj jednoduchému poškodeniu svojich kláves. Navyše disponuje prepracovaným anti-ghostingom, takže hlavných herných 25 kláves odosiela svoj signál presne, a to aj pri stlačení niekoľkých klávesov naraz.

Špeciálne spínače Cross-Tech

Používanie klávesnice Ozone Alliance CZ vo vás vytvára pocit klasicky mechanickej technológie. Takto to ale nie je. Špeciálne hybridné spínače sú navrhnuté na rýchlu odozvu, jednoduché stlačenie a odolnosť, ktorá sa mechanickým spínačom iba podobá.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Hybridná

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Hĺbka 2,6 cm (26 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 1 150 g
Kód:  OZ505e9
Produktové číslo:  OZALLIANCECZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01