Obnoviť stránku

OXY Cool Daisy

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OXY Cool Daisy

Extralehký batoh s príznačným názvom Cool Daisy je skvelou školskej pomôckou, ktorý ocenia ako deti, tak aj tí starší. Okrem veľmi podareného dizajnu prekvapí naozaj nadpriemerná veľkosť úložného priestoru, vďaka ktorej ho využijete nielen pri cestách do vzdelávacieho ústavu, ale aj na najrôznejšie záujmové krúžky. Zadná časť pozostáva z 2 priestranných vreciek opatrených pevným zipsy. Tam bez problému vložíte všetku školské nálož, a to aj keď toho máte v daný deň veľa. Nechýbajú ani ďalšie - teda tretie - predné vrecko na zips vhodné pre osobné veci. Jej veľkou prednosťou je, že disponuje vstupom pre slúchadlá. Obľúbenú hudbu preto môžete počúvať, aj keď máte prehrávač vo vrecku batohu. Nechýba ani dve bočné sieťované vrecká určené pre fľašu alebo desiatu.

Čo sa týka konštrukcie, je navrhnutá tak, aby bolo prenášanie ťažkých bremien praktické a čo možno najpohodlnejšie. O tú praktickú stránku sa stará najmä spevnené dno. To udržuje tvar batohu, a tak umožňuje jednoduché naskladaní pomôcok do jeho vnútra. Pohodlie zabezpečuje ergonomicky tvarovaný chrbtový systém Soft, nastaviteľné ramenné popruhy a mäkké polstrovanie, vďaka ktorým ani neviete, že na chrbte niečo máte.

Hlavné prednosti

  • Mora úložného priestoru
  • Pohodlné nosenie
  • Predné vrecko s priechodom na slúchadlá
  • Veľmi ľahká konštrukcia
  • Anatomicky tvarovaná chrbát
  • Pevné puto na zavesenie

Doplňujúce informácie:
Rozmery 330 × 460 × 240 mm
Hmotnosť 1050 g
Objem 29 l

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské
Kód:  GR478f
Produktové číslo:  8595096732628

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02