Obnoviť stránku

Osprey Transporter 95 II kingfisher blue

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Osprey Transporter 95 II kingfisher blue

Chystáte sa na cesty alebo hľadáte spôsob, ako elegantne prevážať väčšie množstvo vašich nástrojov a vybavenie? Pre tieto účely je vhodná táto modrá cestovná taška od Osprey. Pri svojom objeme 95 l je veľmi ľahká, váži iba 1,59 kg, ale aj napriek tomu je veľmi odolná. Dizajn aj materiál je inšpirovaný expedičnými vakmi, teda sa vám do nej zmestí všetko potrebné technické vybavenie či oblečenie a všetko zostane v suchu. Aby taška držala svoje rozmery, má v sebe zabudované kompresné popruhy. Vďaka vrecku na karty a praktickej klipse na kľúče už nebude musieť nič hľadať, ďalej je taška vybavená aj píšťalkou pre prípady núdze. Kam vyrazíte ako prvé?

Kľúčové vlastnosti tašky Osprey Transporter 95

  • Materiál tašky Osprey vydrží aj drsné zaobchádzanie
  • Praktické vrecko na karty a klipsa na kľúče
  • Taška Transporter má vystužené odnímateľné ramenné popruhy
  • Vnútorné sieťované vrecká na drobnosti
  • Zipsy tašky Osprey Transporter 95 možno zamknúť
  • Pekný dizajn inšpirovaný expedičnými vakmi v modrej farbe

Taška vyrobená na cesty

Športové tašky z kolekcie Transporter sú vhodné na akúkoľvek cestu či dobrodružstvo. TPU laminovaný nylon poskytuje výnimočnú trvanlivosť, ale zároveň je celá taška veľmi ľahká a materiál je jemný na dotyk. Odolá aj vode, vetru a nešetrnému zaobchádzaniu. Pre pohodlné nosenie má 4 úchytky vrátane odnímateľných ramenných popruhov s hrudným pásom, ktoré sú pre ešte väčší komfort i vystužené. Predstavuje absolútnu špičku medzi vakmi, s ním vás nezaskočí žiadne dobrodružstvo, pretože do neho zbalíte všetko, čo budete potrebovať.

Objem:
95 l

Hmotnosť:
1,59 kg

Materiál:
800D Nylón, 0,2 mm TPU

 
Kód:  SPTOSP149
Produktové číslo:  845136059597
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03