Obnoviť stránku

Osprey Tempest 20 Mystic magenta

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Osprey Tempest 20 Mystic magenta

Osprey Tempest 20 Backpack je špeciálne navrhnutý pre ženy, ktoré si môžu vychutnať všetky druhy výletov alebo výletov. Je to veľmi ľahké , ale aj celkom priestranné , takže mu dáte všetko, čo potrebujete mať na ceste. Je navrhnutý tak, aby podporoval čo najviac asimilovaný a zabezpečuje pohodlie počas všetkých prehliadok.The sofistikovaný chrbtový systém AirScape v kombinácii s dômyselným zadnou vetranie, zaisťuje, že nebudete len chcieť zložiť batoh.

Kľúčové vlastnosti

  • Zadný systém AirScape ™ poskytuje veľký komfort
  • Sofistikované zadné vetranie
  • Hrudný popruh obsahuje núdzové píšťalky
  • Systém Stow-on-the-Go ™ vám umožňuje pripojiť trenažéry
  • Nastaviteľná dĺžka popruhov zaisťuje, že batoh padá na chrbát každého
  • Elastické bočné sieťované vrecká s kompresiou InsideOut ™
  • Rozmery: 51 × 26 × 24 cm
  • Hmotnosť: 0,64 kg
  • Objem: 20 l

Veľký batoh má hrudný popruh s núdzovým píšťalkom a masívnym pásovým pásom, ktorý poskytuje ešte väčší komfort pri nosení. Puzdra na opasok sú menšie pre drobné predmety, ktoré potrebujete na aktualizáciu. Dĺžka ramienok je nastaviteľná , takže batoh padá každej žene. Praktický batoh obsahuje aj špeciálnu prilbu na bicykli , ktorú ocenia mnohí cyklisti, osika a v neposlednom rade aj svetlo . Ak nemáte svetlo na dosah ruky a vonkajšie svetlo bude tmavé, nemusíte sa obávať - reflektorové prvky sú umiestnené na batohu, čo zaručuje o niečo väčšiu bezpečnosť.

ideš na každom výlete, tento batoh doma určite nezostane a bude vašim verným pomocníkom po celú cestu.

Kód:  SPT3207
Produktové číslo:  877257032364
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07