Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Osprey Tempest 16 II WS/WM black

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Osprey Tempest 16 II WS/WM black

Ak radi podnikáte akékoľvek outdoorové aktivity a turistiku, potom je najnovší model batohu Osprey Tempest 16 presne to, čo hľadáte. Obsah 16 l využijete najmä pri kratších výletoch, kedy sa aj napriek jeho veľkosti do neho zmestí všetko, čo budete potrebovať. Iste oceníte nielen jeho čistý a moderný dizajn, ale taktiež šikovne navrhnutý chrbtový systém AirScape, vďaka ktorému bude nosenie aj pri dlhších výletoch stále pohodlné.

Hlavné výhody batohu Osprey Tempest 16

  • Navrhnutý špeciálne pre ženy
  • Stow-on-the-Go System
  • Odvetrávací systém AirScape navrhnutý špeciálne na ženské telo – výborná ventilácia vzduchu
  • Rovnomerne rozloží váhu cez celý chrbát
  • Výnimočne všestranný
  • Možnosť pripevnenia prilby
  • Vonkajší prístup k plneniu hydratačného vaku
  • Reflexné prvky
  • Klips na kľúče, pútko na cepín, uchytenie trekových palíc i za chôdze, pútko na blikačku

Prečo práve Osprey Tempest?

Hlavnou výhodou batohu Osprey je jeho navrhnutie tak, aby presne sedel na chrbte. Pomocou vysúvacieho chrbtového panelu si môžete batoh nastaviť presne tak, ako potrebujete. Čo najlepšie pohodlie potom zaisťuje odvetrávací systém AirScape, prekrytý odolnou sieťovinou a bedrový pás, pevne obopínajúci telo a rovnomerne rozkladajúci všetku váhu cez celý chrbát.

Usporiadanie batohu Osprey Tempest 16 II Black

Batoh Osprey Tempest 16 je veľmi ľahký a odolný, vhodný na najširšie použitie v prírode. Strečové ramenné popruhy zaisťujú maximálne pohodlie pri nosení batohu. Je tu tiež vrecko na vodný rezervoár mimo hlavnú komoru. Okrem samotného vyhotovenia batohu vás iste zaujmú všetky jeho vychytávky. Priaznivci Nordic Walkingu zaručene ocenia Stow-on-the-Go System, umožňujúci prichytenie trekových palíc pomocou elastických očiek, do ktorých môžete palice rýchlo zaháknuť aj vyháknúť. Bez povšimnutia nezostane ani veľké množstvo vreciek – na veci, ktoré potrebujete mať po ruke (peňaženku, mobilný telefón, müsli tyčinku...) skvele poslúžia vrecká na bedrovom páse. Na fotoaparát, dáždnik alebo fľašu s vodou využijete bočné vrecká s InsideOut kompresnými popruhmi a kľúče, mapu, či GPS bezpečne uschováte do vrecka na vnútornej strane veka. Batoh má samozrejme aj hrudný popruh, na ktorom je nielen núdzová píšťalka, ale aj magnetický klips na uchytenie náustku hydratačného vaku.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Hmotnosť

Hmotnosť 0,62 kg

Využitie

Využitie Turistické
Športové aktivity Turistika

Výbava

Prístup Zhora
Popruhy Hrudný pás, Pútka na palice a cepíny
Vlastnosti a výbava Priedušná zadná stena, Píšťalka, Kompatibilný s vodným rezervoárom, Horné veko

Rozmery (V × Š × H)

Výška 51 cm
Šírka 25 cm
Dĺžka/hĺbka 24 cm

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  SPTOSP132
Produktové číslo:  OSP2103043501WSM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14