Obnoviť stránku

Osobné váhy – cenové bomby, akcie

V tejto kategórii nájdete výhodné osobné váhy. Cenových hitov v kategórii osobné váhy máme v súčasnej dobe 18. Hľadáte najlacnejší osobné váhy? Potom sa pozrite do kategórie lacné osobné váhy.
Spresniť parametre
18 položiek

Osobné váhy – cenové bomby, akcie

Osobná váha je praktický pomocník do každej domácnosti. Ich súčasťou boli kedysi analógové stupnice, dnes sú však rozšírené digitálne osobné váhy s displejom. Použitie osobných váh je veľmi jednoduché. Stačí jemné ťuknutie a váha sa sama aktivuje. Dôležitá je presnosť aj čitateľnosť nameraných údajov, preto odporúčame zamerať sa aj na tento parameter. Osobné váhy zvyčajne merajú s presnosťou na 100 g a ich celková nosnosť dosahuje až 180 kg. Detské modely osobných váh vsádzajú aj na veselý dizajn a ich nosnosť je iba niekoľko desiatok kilogramov.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14