Obnoviť stránku

Osobné váhy Siguro

Osobné váhy Siguro

Osobné váhy Siguro: presnosť, odolnosť a elegantný vzhľad

Osobné váhy Siguro vás na prvý pohľad očaria jednoduchým a elegantným dizajnom. Disponujú pevným sklom, ktoré je odolné proti poškodeniu, a navyše sa ľahko udržuje. Vysoká nosnosť a citlivé senzory na presné váženie ukazujú, že osobná váha Siguro je vhodná skutočne pre každého. Čo sa týka výbavy, tešiť sa môžete na funkciu automatického vypnutia a zapnutia, indikátor vybitej batérie a preťaženia, či prehľadný podsvietený displej. V ponuke máme aj inteligentné váhy, ktoré prepojíte so smartfónom. V prehľadnej mobilnej aplikácii si potom môžete zobraziť vaše telesné hodnoty v reálnom čase alebo si vytýčiť a sledovať ciele, ktoré chcete dosiahnuť. Drahšie modely sú potom vybavené funkciou na porovnanie nameranej hmotnosti s posledným záznamom a ekologickým akumulátorom s dlhodobou životnosťou.

  • Prvotriedna záruka Siguro Naše produkty sú výsledkom dôkladného testovania a výberu materiálov. Preto ponúkame záruku na 3 roky.
  • Blesková výmena tovaru Pri akomkoľvek technickom probléme na vašom malom spotrebiči ho bez zdržovania okamžite vymeníme za úplne nový kus.
  • Bezpečnosť na prvom mieste Všetky produkty starostlivo preverujeme pre maximálnu spokojnosť našich zákazníkov.
Spresniť parametre
14 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13