Obnoviť stránku

OSIM uPapa Music Sync OS-201-RE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OSIM uPapa Music Sync OS-201-RE

Masážny prístroj Osim uPapa Music Sync OS-201-RE je špeciána masážny prístroj, ktorý vás bude masírovať pomocou kombinácie technológie Silné bubienkovej masáže a Masáže synchronizované s hudbou, ktoré majú ochrannú známku OSIM. Užite si celkovú relaxáciu mysle aj tela vďaka novému uPapa Music Sync. Doprajte si uvoľnenie stuhnutého svalstva krku a ramien vďaka poskytované masáži podľa vami zvolenej hudby!
Spojte relaxáciu mysle a tela s vašou obľúbenou hudbou. Tento vylepšený masážny prístroj zaistí vašej psychickú pohodu prepojenú s bezchybnú masážou rôznych častí tela, podľa vášho výberu. Prístroj má pohodlný a ergonomický dizajn pre cielenú úľavu, ktorý objíme telo a umožní tesný, pohodlný a cielenejšie kontakt s vaším telom. Poskytuje úplne presnú úľavu pre váš krk, ramená, chrbát, zadok, stehná a lýtka. Uvoľnením vašich stuhnutých svalov dôjde k zlepšeniu krvného obehu a budete sa cítiť plní energie. Vychutnajte si úplnú relaxáciu mysle a tela s novým hudobným synchronizátor uPapa!
Štúdie preukázali, že hudba pomáha relaxovať, znižuje stres a dvíha náladu
. Relaxácia pri vašej obľúbenej hudbe dopĺňa a zdokonaľuje výhody dobrej masáže a tým zvyšuje váš fyzický aj duševný pocit pohody. Jednoduché ovládanie tohto prístroja prispeje k vašej pohode. Jednoducho sa pripojte k hudobnému prehrávaču, synchronizujte a vychutnávajte neobmedzené druhy jedinečných masáží riadených vašou obľúbenou hudbou.
Povzbudzujúce silná bubienková masáž je skvelou voľbou pri potrebe vášho uvoľnenie a celkovej relaxácie.
Masážny prístroj na ramená tíši bolesť svalov efektívnejšie než poklepovej masážne prístroje. Silné bubnovanie zo symetrických dvojbodových bubienkových masážnych strojčekov poskytuje hlbokú úľavu tkanivám, uvoľnenie vašim stuhnutým svalom a tým dochádza k zlepšeniu krvného obehu. Po každej masáži sa budete cítiť plní energie!
Masážny prístroj na ramená - hudobné synchronizátor uPapa prináša 3 automatické a 15 rytmických masážnych programov a 5 rôznych stupňov intenzity . Dotykom tlačidla hudobné synchronizátor uPapa automaticky integruje rôzne rytmické masáže, ktoré vám poskytnú vyváženú masáž pre rýchlu a účinnú úľavu od bolesti a napätia vo svaloch.
Automatické programy:
3
Rytmické masážne programy:
15
Stupne intenzity:
5
Farba:
Červená

Parametre a špecifikácia

Kód:  OSM101b
Produktové číslo:  OS-201-RE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04