Obnoviť stránku

Ortlieb Front Roller city Red

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ortlieb Front Roller city Red

Ortlieb Front Roller City je vysoko funkčná brašna určená na každodenné cestovanie na bicykli v meste, ale bez problémov ju môžete využiť aj na diaľkové jazdy. Vyrobená je zo špeciálnej neprieraznej fólie s prídavkom neoprénu a silikónu, ktorá je takmer nezničiteľná. Švy sú spojené vysokofrekvenčným 3D zváraním. Náročné testy preukázali, že vďaka materiálu a originálnemu systému uzatvárania je taška vodotesná podľa štandardu IP64. Zrolovanie hornej nenaplnenej časti tašku utesní a navyše je potom obsah zaistený krížom pomocou dvoch západiek.
Brašny Ortlieb sa pripevňujú pomocou dvoch háčikov vybavených bezpečnostnou západkou. K jej uvoľneniu dôjde po zatiahnutí za ucho brašny - pripevnenie aj sňatie tašiek z bicykla je tak veľmi rýchle a jednoduché. Farebnú kombináciu červená-čierna dopĺňajú bezpečnostné reflexné osemhrany nastriekané na prednom aj zadnom konci tašky. Tašky tak môžete voziť na pravej aj ľavej strane bicykla. Brašny Ortlieb predstavujú neoceniteľného pomocníka každého cyklistu.
Parametre a špecifikácia:  
Rozmery:
30 × 25 × 14 cm
Hmotnosť:
1210 g
Objem:
25 l
Systém zatvárania:
rolovací
Pripevnenie:
systém QL1 na predný nosič
Obsah balenia:  
2× brašna
háčiky na pripevnenie
veľké reflexné plochy

Kód:  SPT776
Produktové číslo:  4013051021739

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04