Obnoviť stránku

Ortlieb Čelný valec mesta Čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ortlieb Čelný valec mesta Čierny

Ortlieb Predný valec Mestoje veľmi funkčná taška určená pre každodenné bicyklovanie v meste, ale môžete ju bez problémov použiť na dlhé jazdy. Je vyrobená zo špeciálnej nereflexnej fólie s prídavkom neoprénu a silikónu, ktorý je takmer nezničiteľný. Švy sú spojené vysokofrekvenčným 3D zváraním.Vzrušujúce testy ukázali, že vrecko je vďaka materiálu a pôvodnému uzatváraciemu systému vodotesné podľa normy IP64 . Horná nebalená časť vrecka je zaseknutá a obsah je potom zaistený krížovo pomocou dvoch západiek.
Vrecká Ortlieb sú pripevnené pomocou dvoch háčikov vybavených bezpečnostnou západkou. Uvoľnenie sa uskutoční po zatiahnutí vrecka do ucha - pripevnenie a vyberanie vrecka z kolesa je tak rýchlo a ľahko. Čierna farba je doplnená bezpečnostnými reflexnými osmihranmi, ktoré sú rozstrekované na predných a zadných koncoch vrecka. Tašky môžete nosiť na pravej a ľavej strane bicykla. Tašky Ortlieb sú neoceniteľným pomocníkom pre každého cyklistu.
Parametre a špecifikácie:  
Rozmery:
30 × 25 × 14 cm
hmotnosť:
1210 g
objem:
25 l
Systém uzatvárania:
valcovanie
montáž:
systém QL1 na prednom nosiči
Obsah balenia:  
2 × vrecko
upevňovacie háky
veľké odrazné plochy

Kód:  SPT777
Produktové číslo:  4013051027489

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13