Obnoviť stránku

O´right Camellia Oil-Control 1000ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

O´right Camellia Oil-Control 1000ml

Prípravky O'Right sú vysoko kvalitné výrobky, ktoré sú šetrné ako k ľudskému zdraviu, tak aj k životnému prostrediu.Obsahujú vysoké percento prírodných certifikovaných prísad a všetky obaly týchto produktov sú v prírode ekologicky odbúrateľné, vrátane farebného písma na obaloch, ktoré je vyrobené zo sójového atramentu.Right je určené na profesionálne aj domáce používanie.
Šampón s čistým výťažkom z harmančeka, ktorý je určený na mastné vlasy.Obsahuje ekologicky cerfitikovaná penidla prijatá medzinárodnou ekologickú kontrolný organizácií - ECOCERT. Harmanček je známy pre svoje protizápalové a upokojujúce účinky.Kvety harmančeka majú vysoký obsah minerálov a vitamínu A.Harmanček čistí vlasovú pokožku, obmedzuje tvorbu kožného mazu a má hydratačné účinky.Camellia šampón má jemnú kvetinovú vôňu pripomínajúcu frézie s tónmi klinčeka a zemolezu.Obsahuje 94% prírodných zložiek.
Účinky:
Vaše vlasy budú po aplikácii prirodzene svieže a zdravé.
Typ vlasov:
Výrobok je vhodný pre všetky typy vlasov.Šampón s čistým výťažkom z harmančeka je určený predovšetkým pre normálne a mastné vlasy.
Použitie:
Vmasírujte do mokrých vlasov a na pokožku hlavy.Dôkladne opláchnite.V prípade nutnosti opakujte.Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku použite vhodný kondicionér.
Objem: 1000 ml
Kód:  KSVL1416
Produktové číslo:  4712782262953

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04