Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ORICO BTA-408 modrý

3,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,90 €

ORICO BTA-408 modrý

Ak váš počítač nemá Bluetooth a radi by ste k nemu pripojili zariadenie s technológiou Bluetooth, mohol by vám prísť vhod adaptér ORICO BTA-408. Jeho kompaktné rozmery ho robia ľahko prenosným. ORICO BTA-408 je jednoduchý na používanie, veľmi praktický a rýchly. Komunikuje s technológiou Bluetooth 4.0. Akonáhle ho raz spárujete s požadovaným zariadením, pri ďalšom spojení už budú komunikovať automaticky. Nie je potrebné ich znova párovať. Oceníte kvalitný signál na veľkú vzdialenosť. Bluetooth adaptér dosahuje až na vzdialenosť 20 metrov vďaka vstavanej anténe.

Kľúčové vlastnosti bluetooth adaptéra ORICO BTA-408 v modrej farbe

  • Kompaktný adaptér ORICO BTA-408 prináša Bluetooth technológiu do vášho počítača
  • Stačí ho spárovať so zariadením len jedenkrát
  • Dosiahne na vzdialenosť až 20 metrov
  • Vstavaný čip zaisťuje stabilný prenos
  • Oceníte širokú kompatibilitu adaptéra ORICO BTA-408
  • Získate rýchlosť prenosu až 3 Mp/s

Kvalitné vyhotovenie pre stabilný prenos

Pri adaptéri ORICO BTA-408 oceníte použité kvalitné materiály. Stabilný prenos vám zaistí vstavaný čip BCM20702. Adaptér je kompatibilný s počítačmi, notebookmi, tabletmi, klávesnicami, myškami, tlačiarňami a ďalšími Bluetooth zariadeniami. Pri adaptéri oceníte fungovanie bez internetu, bez kábla a s vysokou efektivitou. Adaptér je vybavený 128-bitovým bezpečnostným šifrovaním AES, vaše dáta tak budú vždy v bezpečí.

Užite si vysokú prenosovú rýchlosť s adaptérom ORICO BTA-408

S adaptérom ORICO BTA-408 získate vďaka Bluetooth 4.0 technológii rýchlosť prenosu dát a audia až 3 Mb/s. Spätne je adaptér kompatibilný s verziami Bluetooth 3.0, 2.0 a 2.1. Pri adaptéri ORICO BTA-408 oceníte jeho niekoľko farebných vyhotovení, takže si vyberie každý z vás. Užite si bezdrôtové počúvanie vašej obľúbenej hudby.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Externý

Pripojenie

Pripojenie radiča k PC USB
Vstupy/Výstupy radiča Bluetooth 4.0, USB
Prenosová rýchlosť 3 Mb/s
Počet konektorov 1

Kompatibilita

Operačný systém Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP

Rozmery

Šírka 35,5 mm
Výška 18 mm
Hĺbka 6,6 mm

Dosah

Dosah 20 m

Verzia Bluetooth

Verzia Bluetooth 4.0

Typ produktu

Typ produktu Bluetooth adaptér
Kód:  ORI0802a10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BTA-408-BL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09