Obnoviť stránku

Orava ZE-300

5 1 hodnotení
27,44 €

Orava ZE-300

Ak chcete žehličku s naparovaním, mohla by vás zachrániť naparovacia žehlička Orava. S príkonom až 2500 W sa svižne ohreje na prevádzkovú teplotu a bude nachystaná na žehlenie. Žehlička na oblečenie je vybavená parným výkonom so silou 50 g/min, s ktorým ľahko zvládnete aj hrubé látky náročné na žehlenie. V prípade, že sú stále vidieť pokrčené záhyby na šatách, či obleku, stačí spustiť funkciu maximálneho parného rázu, ktorý je možné zvýšiť až na 50 g/min. So žehličkou Orava rýchlo a efektívne vyhladíte pokrčené miesta a záhyby na vašom oblečení.

Kľúčové vlastnosti žehličky Orava ZE-300

  • Naparovacia žehlička na bielizeň Orava vám pomôže s každodenným žehlením
  • Príkon s výškou 2500 W žehličku rozohreje počas chvíľky
  • Parný výkon žehličky je 50 g/min
  • Na odolné záhyby je pripravený parný ráz so silou až 50 g/min

Funkcie naparovacej žehličky Orava

Žehlička Orava sa zaraďuje medzi vyhľadávané vďaka svojim pridaným funkciám. Dodajte svojmu oblečeniu sviežosť, aj keď je zavesené, vďaka funkcii vertikálneho naparovania. Žehliaca plocha sa veľmi jednoducho udržiava vďaka funkcii samočistenia, nepriľnú k nej teda pripečené nečistoty. Niekedy je potrebné nepoddajné záhyby ľahko navlhčiť. Stlačením tlačidla aktivujete funkciu kropenia, tým bielizeň zvláčnie. Praktické vlastnosti žehličky na oblečenie Orava dokážu žehlenie spríjemniť.

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie Kropenie
Ďalšie funkcie Samočistenie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 500 W
Parný výkon 50 g/min
Parný ráz 50 g/min

Farba

Farba Hnedá
Kód:  ORAVZ106
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZE-300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17