Obnoviť stránku

Orava VY-233

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Orava VY-233

Špecialista na vysávanie chladného popola či sadzí urobí vzorový poriadok okolo kotla, krbu i grilu. Tým sa hodí ako do domácností, tak aj na chalupu. Vysávač má akurátnej rozmery a rukoväť pre pohodlné prenášanie, takže si ho ľahko donesiete, kam len potrebujete. Vďaka 16litrovému zásobníka na nečistoty upracete aj veľký neporiadok bez nutnosti neustáleho vyprázdňovania.

kľúčové vlastnosti

  • Pre vysávanie studeného popola a sadzí
  • Dobre prenosné prevedenie
  • HEPA filter s vysokou účinnosťou filtrácie
  • Bezsáčkové vysávanie a umývateľný HEPA filter šetrí peniaze
  • Veľký zásobník pre viac nečistôt (16 l)

Nemalou prednosťou pre čistotu upratovania je umývateľný HEPA filtra, kde sa zachytí aj najjemnejšie čiastočky. Konkrétne si tento typ vzduchového filtra poradia s minimálne 99,97% účinnosťou pri odstraňovaní častíc s veľkosťou 300 nanometrov. Táto veľkosť častice predstavuje pre HEPA filtre najhoršie filtrovateľné prekážkou, s ktorou si aj tak poradia na špičkovej úrovni. 

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Na popol
Kód:  ORAVP001
Produktové číslo:  VY-233
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19