Obnoviť stránku

Orava VP-9 S

3,5 14 hodnotení
34,90 €

Orava VP-9 S

Váš byt či chata ponúka iba obmedzený priestor alebo si len potrebujete rýchlo a spoľahlivo ohriať obed v práci či na stavbe? Práve pre vás sa elektrický varič ORAVA VP-9 S javí ako ideálne riešenie. Dve varné dosky s priemerom 185 a 155 mm vám poskytnú dostatočný priestor na prípravu obľúbeného pokrmu. Otočné gombíky ponúkajú 6-stupňovú intenzitu ohrevu, vďaka ktorým si nastavíte potrebný výkon. So signalizačným systémom zreteľne spoznáte, ktorá varná doska je práve v prevádzke. Nerezové vyhotovenie elektrického variča ORAVA VP-9 S zaručí, že sa bude skvele hodiť do akejkoľvek kuchyne.

Kľúčové vlastnosti elektrického variča ORAVA VP-9 S

  • Dve liatinové varné dosky s priemerom 185 a 155 mm vám umožnia prípravu aj viacerých pokrmov naraz
  • Prevádzku dosky indikuje samostatná svetelná signalizácia
  • Varič Orava s jednoduchým 6-stupňovým manuálnym ovládaním pomocou otočných gombíkov, s ktorými si nastavíte potrebný výkon
  • Príkon variča ORAVA VP-9 S je 2 500 W
  • Platnička je dodávaná v striebornom vyhotovení
  • Čistenie a údržba elektrického variča ORAVA VP-9 S je vďaka nerezovému povrchu veľmi jednoduchá a rýchla

Elektrický varič ORAVA VP-9 S je váš praktický pomocník

Voľne stojaci prenosný varič ORAVA VP-9 S vyniká najmä svojou praktickosťou a jednoduchou obsluhou. Oceníte predovšetkým jeho kompaktné rozmery, iba 3,3 kg hmotnosti a možnosť vziať si ho so sebou kamkoľvek a kedykoľvek práve potrebujete. Dve liatinové varné dosky sa postarajú o rovnomerný rozvod tepelnej energie a budú na ne pasovať všetky bežné veľkosti panvíc, hrncov aj rajníc. Prevádzka variča vyžaduje bežne dostupné napájanie 230 V a kábel disponuje dĺžkou 0,9 m. Pomocou otočných gombíkov si jednoducho navolíte potrebný výkon a intenzitu ohrevu. Varič ORAVA VP-9 S je vybavený indikátorom proti prehriatiu, ktorý sa postará o vašu bezpečnosť. Hladký nerezový povrch oceníte pri jednoduchej a rýchlej údržbe.

Rozmery:
470 × 97 × 255 mm

Parametre a špecifikácia

Typ variča

Typ variča Elektrický

Typ zásuvky

Krajina Česko

Vlastnosti

Príkon 2 500 W
Počet platničiek 2 ks
Priemer platne 18,5 cm
Dĺžka kábla 0,9 m
Počet programov 6
Hmotnosť 3,3 kg
Funkcie Svetelný indikátor prevádzky

Rozmery

Hĺbka 25,5 cm
Šírka 47 cm
Výška 9,7 cm

Farba

Farba Strieborná
Kód:  ORAVA158
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  VP-9 S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07