Obnoviť stránku

Orava TF-240

2,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Orava TF-240

Orava TF-240 je cenovo dostupná autochladnička ponúkajúca vnútorný objem 24 litrov, dostatočne kvalitné chladenie a možnosť napájania ako prostredníctvom sieťovej zásuvky tak autozásuvky (Duálne napájanie 12 V alebo 230 V). Doprajte si aj v parných letných dňoch studený nápoj počas dlhej cesty a osviežte sa tým najefektívnejším spôsobom. Autochladnička zvládne zachladit vaše potraviny a nápoje až o 12 ° C pod okolitú teplotu.
To ale nie je všetko, druhou funkciou je naopak ohrievanie vnútorného priestoru, A to až na 50 ° C. Vysoko kvalitná izolácia a tesnenie veka udrží veľmi dlho požadovanú teplotu. Úplne bez obáv môžete vyraziť von a usporiadať v parku piknik, jedlo sa cestou určite nepokazí.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Autochladnička s duálnym systémom napájania
Objem:
24 l
Pojme 2 la 1,5 l PET fľaše
Výkon chladenia:
Až o 12 ° C pod okolitú teplotu
Výkon ohrievanie:
Až na 50 ° C
Príkon:
50 W
Napájanie:
12 V (autonabíjačka - dĺžka kábla 2,5 m)
230 V (sieťové napájanie)
Farebné prevedenie:
Modro-biele
Kód:  EAD4201h
Produktové číslo:  TF-240
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08