Obnoviť stránku

Orava Tenera

2,5 2 hodnotení
23,62 €

Orava Tenera

Zachcelo sa vám romantických alebo ležérnych vĺn? Kliešťová kulma na vlasy Orava hrá dôležitú úlohu v živote žien, ktorých snom je mať zvodne vlnitý účes, a to nielen pred návštevou plesu. Táto šikovná kamoška s príkonom 50 W je vybavená charakteristickou klipsou, s ktorou bude tvorenie lokní hračka. Potešia vás potom krásne a rovnomerné vlny po celej dĺžke. Veľkosť hlavy 35 mm znamená, že patrí k širokým kulmám, ktoré sa hodia pre dlhé vlasy. Materiál hlavice kulmy na vlasy je vyrobený z keramiky, vďaka nej máte istotu, že vlasy budú ošetrené veľmi šetrne, rozloží si teplotu po celej ploche hlavice rovnomerne a vlasy tak pri kulmovaní netrpia teplotnými výkyvmi. Pri tejto kulme na vlasy rovnako poteší vcelku krátka chvíľa zahriatia, Orava Tenera je už za 15 s v aktívnom režime, nie je potrebné ju teda zapínať s dlhým časovým predstihom. Ak má byť styling čo najlepší, zregulujte si teplotu kulmy na vlasy podľa toho, aký typ vlasov máte a v akej sú kondícii. Kulma na vlasy Orava vám poskytne 30 teplotných stupňov, ktoré dosiahnu až 230 °C. Ak máte jemné vlasy, držte sa v nižšej teplotnej škále, na druhú stranu tvrdé vlasy reagujú až na vyššie teploty.

Kulma na vlasy Orava Tenera Screen
Kulma na vlasy Orava Tenera Lifestyle

Zaujímavé prednosti kulmy na vlasy Orava Tenera

  • Kliešťová kulma na vlasy Orava na nádherné a prirodzené vlny
  • Materiál: Keramika
  • Možnosť regulácie teploty až do 230 °C
  • Počet voliteľných teplôt: 30
  • Kulma na vlasy má dobu nahriatia 15 s
  • Automatické vypnutie pri nečinnosti
  • Jednoduchá obsluha kulmy
  • Dĺžka prívodného kábla: 1,5 m
  • Priemer kulmy na vlasy: 35 mm

Do detailu vyladená kulma Orava Tenera

Vďaka inteligentnej funkcii automatického vypnutia sa už nemusíte báť, že niekedy zabudnete kulmu zapnutú. Je nastavená tak, že sa po určitom čase vypne sama. Dôležitým komponentom je samozrejme prívodný kábel, pretože je dlhý 1,5 m, čo umožňuje relatívnu voľnosť pohybu. Bez povšimnutia nezostane ani pekný dizajn, s ktorým bude kulma pestrým doplnkom vašej kúpeľne.

Kulma na vlasy Orava Tenera Screen

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kliešťová

Vlastnosti

Materiál Keramika
Doba nahriatia 15 s
Príkon 50 W
Počet teplôt 30
Max. teplota 230 °C
Dĺžka prívodného kábla 1,5 m
Priemer 35 mm

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo Automatické vypnutie

Farba

Farba Čierna, Ružová

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  ORAKV748
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Tenera
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08