Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Orava ST-106 B

3,2 6 hodnotení
18,41 €

Orava ST-106 B

Nie sú pre vás raňajky kompletné, keď chýbajú toasty? V tom prípade by vám v kuchyni nemal chýbať toustovač Orava. Plášť prístroja je vyhotovený v plaste, a tak bude údržba jednoduchá. Vďaka kompaktným rozmerom 7 × 22 × 23 cm (v × š × h) možno toastovač pohodlne uschovať do skrine. Prístroj je vyrobený v nadčasovom dizajne, ktorý podčiarkuje čierna farba. Slané či sladké toasty si obľúbi každý. Pokiaľ vám pri chystaní pomôže sendvičovač Orava, bude práca natoľko pohodlná, že sa s ňou vysporiada každý.

Zásadné prednosti toustovača Orava ST-106 B

  • Orava toustovač vám umožní pripraviť si chutné raňajky
  • So sendvičovačom Orava pripravíte chutné trojuholníkové tousty
  • Toastovač na 2 toasty
  • Tepelná izolácia na rukoväti sendvičovača zaistí pohodlnú manipuláciu
  • Dosky sendvičovača sa uzamknú pomocou bezpečnostného pántu
  • Nepriľnavá povrchová úprava platničiek
  • Toustovač ponúka príkon 750 W
  • Toaster Orava zapečie pečivo s ostatnými ingredienciami, vďaka čomu vyrobí chrumkavé toasty

Chutné toasty ráno, na poludnie aj večer

Doprajte si obľúbené toasty, kedykoľvek budete mať chuť. Komfortne a rýchlo ich nachystáte v toustovači Orava. Platničky vynikajú nepriľnavým povrchom, preto nedôjde k pripáleniu pokrmov. V sendvičovači Orava prichystáte lahodné trojuholníkové sendviče, ktoré môžete naplniť svojim obľúbeným syrom, salámou a ďalšími lahôdkami. Skúšajte nové kombinácie a užívajte si lahodné jedlo, ktoré nikdy neomrzí. Toasty si môžete vychutnať naslano, ale aj na sladko. Predstavivosť nepozná medze. Nákupom sendvičovača Orava dokážete nasýtiť hneď dvoch stravníkov. Pripravíte totiž 2 toasty súčasne.

Samozrejmosťou je bezpečná prevádzka

O vašu bezpečnosť počas používania sendvičovača Orava bude postarané vďaka jeho spoľahlivému vyhotoveniu. Na bezpečnú prácu je sendvičovač vybavený rukoväťou s tepelnou izoláciou, vďaka ktorej sa nespálite. Dosky sa uzamknú pomocou bezpečnostného pántu. Tousty zvládnete pripraviť naslano, ale aj nasladko s týmto 750W pomocníkom.

Parametre a špecifikácia

Platne

Tvar platničiek Trojuholníkové
Počet toastov 2 toasty
Vlastnosti platničiek Nepriľnavý povrch

Vlastnosti

Príkon 750 W
Materiál plášťa Plast
Funkcie Zamykanie

Výbava a príslušenstvo

Výbava Tepelne izolovaná rukoväť

Farba

Farba Čierna

Rozmery produktu

Výška 7 cm
Šírka 22 cm
Hĺbka 23 cm
Kód:  ORATO802
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ST-106 B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04